MIELI Suomen Mielenterveys ry: Tukea ja apua

Keskusteluapua kriiseissä ja vaikeissa elämäntilanteissa matalalla kynnyksellä ja ilman lähetettä.


Keskusteluapua kriisivastaanotoilla

Voit varata keskusteluajan kriisityöntekijälle oman alueesi kriisikeskukselle tai etävastaanotolle, jos tarvitset keskusteluapua vaikeassa elämäntilanteessa.
mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/


Vertaistukiryhmät

Järjestämme vertaistukiryhmiä läheisensä menettäneille ja vaikeassa elämäntilanteessa oleville. Ryhmiä ohjaavat kriisityön ja mielenterveyden ammattilaiset.
mieli.fi/tukea-ja-apua/ryhmat/


Chat

Keskusteluapua silloin, kun koet kirjoittamisen sinulle luontevaksi tavaksi käsitellä asiaa ja vastaanotolle saapuminen tai puhelinsoitto eivät ole mahdollisia.
mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/


Kriisipuhelin 09 2525 0111 — keskusteluapua kriisiin MIELI ry: n Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä numerossa 09 2525 0111. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti.


SOS-kriisikeskus, Helsinki

SOS-kriisikeskus Helsingissä tarjoaa lyhytkestoista keskusteluapua kriisistä selviytymisen tueksi. Lähetettä ei tarvita. Keskustelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Voit asioida halutessasi nimettömästi.

Ajanvaraus

Puhelimitse: 09 4135 0510
Ajanvarauksen aukioloajat: ma-to klo 9-12 ja klo 13-15 sekä pe klo 9-12 (suljettu juhannuksen aatonaattona, 5.12. ja 23.12.)

mieli.fi/tukea-ja-apua/sos-kriisikeskus-helsinki/


Lisämateriaalia: mieli.fi/tukea-ja-apua/


Lähde: MIELI Suomen Mielenterveys ry

MIELI Suomen Mielenterveys ry: n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. Puolustamme kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen.


Яндекс.Метрика