MaMu-Media

MaMu-Media on Mosaiikki ry:n kotoutumistiedotukseen keskittyvä mediaprojekti, joka aloitti toimintansa vuonna 2009. Sen tarkoituksena on kehittää eri tavoin maahanmuuttajien omakielistä tiedonvälitystä, jotta maahanmuuttajien kotoutuminen ja suomalaiseen yhteiskuntaan sopeutuminen olisi helpompaa.

MaMu-Media-projektin toiminta

Mosaiikki ry:n toiminta

Lisää tietoa MaMu-Median toiminnasta:


Kokonaisuudessaan MaMu-Media-projektin tarkoituksena on luoda toimintansa aikana monihaarainen tiedotus- ja kontaktiverkosto mitä erilaisempien tahojen välille: virkamiehet, kansalaisjärjestöt, projektit ja aivan tavalliset kansalaiset. Projekti pyrkii vähentämään ja ehkäisemään tiedotukseen liittyvää syrjäytymistä ja syrjintää, jonka taustalla on se, että ihmiset eivät tiedä oikeuksiaan, ja se pyrkii muuttamaan yhteiskunnan suhtautumista maahanmuuttajiin positiivisempaan suuntaan.


MaMu-Media on luotettava tiedotussateenvarjo niille, joiden on vaikeaa selvitä Suomeen kotoutumisestaan omin päin sen vuoksi, että he eivät osaa suomen kieltä tai eivät osaa sitä tarpeeksi. Yksin on aina vaikeaa. Yhdessä meidän kanssamme eläminen Suomessa on helpompaa ja ymmärrettävämpää.


Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика