Tutustu uuteen tiedotuskaleidoskooppiin:
fin.kaleidoskooppi.info

Tiedotuskaleidoskooppi on Mosaiikki ry:n uusi tuote.

Tilaa Tiedotuskaleidoskoopin uutiskirje ja saat kuukausittain ajankohtaista tietoa suomalaisista tuotteista ja palveluista venäjän kielellä.

Voit tilata Tiedotuskaleidoskoopin täyttämällä tällä sivulla olevan tilauslomakkeen.

Tiedotuskaleidoskoopin sähköpostijakelu alkoi tammikuussa 2015 ja sitä suoritetaan kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa uutiskirjeen muodossa.


TIEDOTUSKALEIDOSKOOPIN TILAAMINEN

Voit tilata Tiedotuskaleidoskoopin ottamalla yhteyttä sähköpostitse mosaiikki@mosaiikki.info tai täyttämällä tällä sivulla olevan tilauslomakkeen.

Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi lähiaikana. Jos et saa tilausvahvistusta, on mahdollista että lomakkeen täyttäessä kijoitit sähköpostiosoitteesi väärin. Ota meihin yhteyttä tai täytä ja lähetä tilauslomake uudelleen.

Huomio! Tiedotuskaleidoskoopin uutiskirje lähetetään ainoastaan sähköpostiosoitteeseen. Täytä oikein Sähköposti-kenttä, jos kirjoitat osoitteen virheellisesti emme pysty lähettämään uutiskirjetta sähköpostiosoitteesi. Lisätiedot-kenttään voit kirjoittaa muut yhteystietosi, kuten puhelinnumero tai toisen sähköpostin osoite.

Tilauslomake

Tilauslomakkeen lähetys onnistui.


Tiedotuskaleidoskooppi on osana FinRusMedia-palvelua, jonka puitteissa vuodesta 2014 alkaen mainostetaan Suomen tavaroita ja palveluja venäjäksi.

Mainosten myynnistä saaduilla tuloilla varmistetaan Mosaiikki ry:n ei-kaupallisen toiminnan taloudellista kestävyyttä – tuloja käytetään sosiaalisten hankkeiden tukemiseen.

Tiedotuskaleidoskooppi Arkisto 2015 (Pdf)

Tiedotuskaleidoskooppi N11(marraskuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N10 (lokakuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N9 (syyskuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N8 (elokuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N7 (heinäkuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N6 (kesäkuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N5 (toukokuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N4 (huhtikuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N3 (maaliskuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N2 (helmikuu 2015)
Tiedotuskaleidoskooppi N1 (tammikuu 2015)
Яндекс.Метрика