Hyvät sivuston käyttäjät!

Saamme jatkuvasti pyyntöjä eri organisaatioilta ja yksityishenkilöiltä siitä, että laittaisimme materiaalejamme sivustolle PDF-formaatissa, jotta niitä voitaisiin edelleen tulostaa ja käyttää. Sen vuoksi projektin johto on päättänyt toteuttaa nämä lukuisat toiveet.

Osa Mosaiikki ry:n projektien materiaaleista tullaan nyt sijoittamaan sivuston tähän osaan. Kuka tahansa niistä kiinnostunut voi tulostaa niitä tavallisella tietokoneeseen kytketyllä tulostimella.

Vasemmalla olevaan sarakkeeseen on sijoitettu julkaisujemme nimet. Avatkaa hiirellä teitä kiinnostava julkaisu. Sivun oikeanpuoleisessa kentässä näette kuvan (kansilehden), jota tulee näpäyttää hiiren vasemmalla painikkeella. Sen jälkeen myös sisäsivut avautuvat katseltaviksi. Materiaalin tulostamiseksi tulee hiiri viedä ”tulosta”-komennon päälle ja näpäyttää yhden kerran hiiren vasemmalla painikkeella ”tulosta”-komennon antamiseksi.

Huomio!

Mosaiikki ry:n projektien tulostettujen materiaalien käyttäminen kaupallisiin tarkoituksiin (myymällä tai muuten voittoa tavoittelemalla) on kiellettyä.Яндекс.Метрика