Lastenprojekti RuFi

Lastenprojekti aloitti toimintansa vuoden 2007 lopuilla. Mosaiikki ry valmisti ja julkaisi Venäläinen Hyväntekeväisyysyhdistys Suomessa -rahaston turvin ensimmäisen lastenkirjansa ”Pupu Pitkäkorvan satuja”. Kirjan kaikki tarinat olivat suomen ja venäjän kielellä ja satujen lisäksi siinä oli tehtäviä, jotka kehittävät lasten mielikuvitusta. Kirjasta saatu runsas positiivinen palaute kannusti jatkamaan aloitettua työtä.

Nykyään lastenprojektilla on oma nimensä RuFi sekä oma logonsa. Hankkeessa julkaistaan kaksikielisiä lastenkirjoja ja Varpunen-lehteä, joiden tarkoituksena on herättää lapsissa ja aikuisissa kiinnostusta suomen ja venäjän kielien opiskeluun. Tämän lisäksi hankkeessa tehdään Suomen ensimmäistä opettavaista kaksikielistä lasten sivustoa, joka opettaa leikin ja pelien muodossa.

Lastenprojektista RuFi (Pdf-esitys) >>Lastenprojektin kaikkia julkaisuja jaetaan ilmaiseksi Suomen päiväkoteihin, kouluihin ja kerhoihin, joissa opiskellaan suomen ja venäjän kieliä sekä kirjastoihin, yhdistyksiin ja monikulttuurisille perheille.


Varpunen-lehti

Kaikki Varpunen-lehdet löytyvät sähköisessä muodossa internetsivuiltamme. Lehtiä voi lukea, ladata ja tulostaa.

Valitettavasti tällä hetkellä taloudellisten rajoitteiden takia Varpunen-lehden julkaiseminen on keskeytynyt.


Kaksikieliset lastenkirjat

Mosaiikki ry:n Lastenprojekti RuFi julkaisee vuosittain 2-4 erilaista lastenkirjaa. Kaikki kirjat ovat suomen- ja venäjänkielisiä. Kirjojen koko on A4, niissä on 40–68 sivua, sisältö on painettu mustavalkoisena ja kansi värillisenä. Jotkut kirjat ovat kokonaan värillisiä.

Valitettavasti tällä hetkellä taloudellisten rajoitteiden takia lastenprojekti RuFi voi julkaista vain yhden lastenkirjan vuodessa tai ei yhtäkään.

Lastenkirjoja voi saada myös postitse

Haluaisitko saada lastenkirjojamme? Tee tilaus, niin saat kirjamme postissa suoraan kotiisi! Mielenkiintoisten lastenkirjojen lisäksi voit samalla tukea Lastenprojekti RuFi:n toimintaa.

Lastenkirjoja voi tilata postitse kotiin internetsivujemme tilauslomakkeella (linkki sivun alareunassa). Tilauksen voi tehdä myös lähettämällä viestin meille sähköpostitse osoitteeseen: mosaiikki@mosaiikki.info

Voit itse valita, kuinka monta lastenkirjaa haluat tilata. Tilatut kirjat lähetetään annettuun postiosoitteeseen heti painotuoreina.


Lasten kaksikielisten kirjojen tilaus internetissä

Siirry tilauslomakkeeseen >>


Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика