FinRusMedia on Mosaiikki ry:n uusi projekti
Hankekausi kesti 2014-2017FinRusMedia-projekti toimii markkinoimalla suomalaisia tuotteita ja palveluita Venäjän markkinoilla ainutlaatuisen halvoin hinnoin viikoittaisessa Suomalainen Mosaiikki -mainosliitteessä. Projekti on luotu Mosaiikki ry:n toiminnan taloudellisen vakauden turvaamiseksi ja myös sen tulevaa menestyksekästä kasvua ajatellen.

FinRusMedia-hankkeen puitteissa aletaan julkaista Suomalainen Mosaiikki (Finskaja Mozaika) –mainosliitettä eräässä Pietarin suurimmistä ja suosituimmista mainoslehdistä Kädestä käteen (Iz ruk v ruki), joka on RIAL-Pronto-kustantamon julkaisuja. Suomalainen Mosaiikki alkaa ilmestyä Pietarissa vuoden 2014 alussa. Lehti ilmestyy joka maanantai, eli 4 kertaa kuukaudessa ja sen kuukausittainen painos on 60 000 lehteä.

Mosaiikki ry ja RIAL-Pronto-kustantamo solmivat yhteistyösopimuksen Suomalainen Mosaiikki -mainoslehden julkaisemisesta ja jakelusta FinRusMedia-projektin puitteissa. Kyseisessä sopimuksessa Mosaiikki ry vastaa mainosaineiston keruusta Suomessa ja sen kääntämisestä venäjäksi ja RIAL-Pronto-kustantamo vastaa painatuksesta ja Suomalaisen Mosaiikin jakelusta Pietarissa.

Kaikki FinRusMedia-projektin toiminnan tuotto ohjataan Mosaiikki ry:n hyväntekeväisyystoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen.


Suomalainen Mosaiikki -mainosliite

Suomalainen Mosaiikki (Finskaja Mozaika) on erillinen itsenäinen liite Kädestä käteen (Iz ruk v ruki) -mainoslehdessä. Liite on helppo ottaa esiin, se ei vie paljon tilaa ja se on kätevä ottaa aina mukaan Suomen ostosreissulle. Suomalainen Mosaiikki on sommiteltu teemojen mukaan, jonka ansiosta jokainen ostostentekijä voi nopeasti ja helposti löytää tarvitsemansa mainostiedon.

Suomalaisen Mosaiikin ensimmäinen numero ilmestui 3 helmikuuta 2014.
Suomalaisen Mosaiikin ilmestymistä voi seurata projektin sivustolta Uutiset-osiosta. Suomalaisen Mosaiikin joka numero löytyy myös arkistosta.

Tällä hetkellä FinRusMedia-hanke on kehittämässä venäjänkielistä mainontaa Suomessa: suomalaisten tavaroiden ja palvelujen markkinointi venäjänkielisille asiakkaille heidän äidinkielellään. Tämän lisäksi FinRusMedian Suomen yrityksille ja organisaatioille tarkoitettujen palvelujen valikoima on laajentunut huomattavasti, mm. mainonta sosiaalisessa mediassa, käännökset, videoiden tuottaminen. Mosaiikki ry:n suunnitelmissa on uusi toiminnan kehittäminen.

FinRusMedia –projektiimme sekä sen palveluihin voi tutustua osoitteessa www.finrusmedia.org >>

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика