Apua työnhakuun kahdella kielellä

Hankkeessa autetaan venäjänkielisiä maahanmuuttajia työllistymään Keski-Suomeen. Asiakkaita palvellaan työllistymiseen liittyvissä asioissa maksutta monin eri tavoin suomen ja venäjän kielillä.

Hankkeen työntekijät auttavat asiakkaita suomenkielisten työnhakudokumenttien laadinnassa (CV ja työhakemukset). Työntekijät auttavat myös muilla tavoin kontaktien luomisessa työnantajiin ottaen yhteyttä heihin puhelimitse tai henkilökohtaisesti tavaten. Työntekijät voivat myös tarvittaessa osallistua työhaastatteluiden tulkkaamiseen.

Hankkeen puitteissa samoin autamme asiakkaita oman yritystoiminnan perustamisessa heidän työllistymisensä muotona. Tämä toiminta toteutetaan yhdessä suomalaisten yrityskeskusten ja muiden ammattilaistoimijoiden kanssa.

Mikäli asiakas haluaa, hänen tietonsa lisätään myös hankkeen kautta työtä etsivien tietopankkiin, jota markkinoidaan ja levitetään Keski-Suomen alueella sijaitseville mahdollisille työnantajille.

Hankkeen asiakkaat voivat myös halutessaan saada työhön ja työllistymiseen liittyvää tietoa sekä suomeksi että venäjäksi suoraan sähköpostiinsa.

Yhteystiedot

Työnhakukoordinaattori Valeri Doultsev vastaa venäläisten asiakkaiden kanssa
valeri.doultsev@mosaiikki.info

Mikäli tarvitset hankkeen maksuttomia palveluita ja haluat työllistyä Keski-Suomeen, olet tervetullut käymään toimistollamme, joka sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa:

Jyväskylä
Asemakatu 6
(Nikolainkulma, käynti asemakadun puolelta)
huone 111, toinen kerros

Toimisto on avoinna arkipäivisin 10.00-15.30.

Hankkeen rahoittajat

Hankkeen päärahoittaja oli Keski-Suomen Elinkeino, liikenne ja ympäristökeskus
(ELY-keskus) 31.1.2013 saakka.

Helmikuusta 2013 alkaen hankkeen päärahoittajat ovat:

  • RAY Raha-automaattiyhdistys
  • Jyväskylän kaupunki


 

Яндекс.Метрика