Materiaali julkaistaan säätiön tuella:

 


Asianajotoimisto Lindblad & Co Oy

Konkurssiasiat ja yrityssaneeraus

Toimistomme tarjoaa laadukasta ja luotettavaa palvelua konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden hoidossa.  Toimistollamme on laaja kokemus konkurssiasioiden hoidosta ja huolehdimme kaikista konkurssiin liittyvistä toimenpiteistä. Velallisaloitteisessa konkurssissa laadimme hakemuksen käräjäoikeudelle konkurssin aloittamiseksi ja toimimme pesänhoitajana sekä velallis- että velkoja-aloitteisissa konkursseissa. Pesänhoitajan toimessa hoidamme pesän tilan selvittämisen ja pesäluettelon laatimisen. Pesänselvityksen jälkeen hoidamme konkurssin lopettamiseen liittyvät toimet, kuten konkurssivalvonnan, varojen realisoinnin sekä tilityksen velkojille.

Yrityssaneeraus voi toimia vaihtoehtona konkurssille. Tällöin tavoitteena on turvata jatkamiskelpoisen yrityksen edellytykset jatkaa liiketoimintaansa, laatimalla saneerausohjelma, jonka suorittamalla yritys voi välttää konkurssin. Toimistomme avustaa yrityksen saneeraukseen liittyvissä asioissa, kuten saneeraushakemuksessa sekä selvittäjänä tai valvojana toimimisessa.

Työoikeus

Toimistollamme on vankka kokemus työoikeuden alaan liittyvien asioiden hoitamisesta. Tarjoamme laajasti palveluita työsuhteen aloittamiseen, päättämiseen sekä työsuhteen aikana syntyviin tilanteisiin liittyen. Toimitamme yritysten käyttöön vaativatkin työ- ja toimisopimuskokonaisuudet, joita työoikeus edellyttää. Lisäksi tarjoamme asiantuntevaa palvelua myös työoikeuden erityispiirteisiin, kuten toimitusjohtaja- ja johtajasopimuksiin sekä kilpailukieltosopimuksiin liittyvissä juridisissa kysymyksissä. Myös yritystoiminnan uudelleenjärjestely ja siihen liittyvät työoikeudelliset kysymykset kuuluvat osaamisalueeseemme. Tarvittaessa hoidamme myös työturvallisuuteen, työsyrjintään ja työrikoksiin liittyviä toimeksiantoja.

Kaikki palvelumme löytyvät osoitteesta: www.lindblad.fi

Venäjännös: Lidia Popova---------------------------------------------------------------------
Tämä artikkeli on julkaistu seuraavissa Mosaiikki-lehdissä:
Mosaiikki-Etelä-Karjala № 3 (16) 2015 (lokakuu)


Siirry ylösЯндекс.Метрика