Pilottinumero 2015

Toimitukselta

Käsissänne on epätavallinen, uuden Mosaiikki-Vantaan pilottinumero. Se on syntynyt tänä vuonna suuremmin "suunnittelematta", koska aiemmin toimituksemme ei ole sen julkaisemista miettinyt. "Syylliseksi" tässä asiassa osoittautui Cultura-säätiö, koska viime vuonna säätiön Vantaalla järjestämän tilaisuuden ansiosta Mosaiikki ry:n johto tutustui Vantaan Venäläisen klubin johtaja Svetlana Tšistjakovaan. Nimenomaan Vantaan Venäläisen klubin porukan innostuksen ja energian ansiosta Mosaiikki-Vantaan pilottinumerosta tuli totta.

Monikulttuurisuusasiain päällikkö Hannele Lautiola Vantaan kaupungilta lupasi täyden tuen ja avun lehden toimittamiselle. Lehteä auttoivat tekemään tietenkin myös artikkelien ja materiaalien kirjoittajat, joita ilman lehdestä ei olisi tullut näin mielenkiintoista ja monipuolista. Olemme hyvin iloisia siitä, että tiedusteltuamme ihmisten halukkuutta julkaista omia juttujaan, saimme monet halukkaat ilmoittautumaan! Tekstejä tuli niin paljon, että Mosaiikki-lehden normaali sivumäärä  kasvoi 44 sivusta 53 sivuun. Tämä antaa varmuuden siitä, että Mosaiikki-Vantaasta on hyötyä kaupungin venäjänkielisille asukkaille. Kiitämme kaikkia, jotka ovat auttaneet ja tukeneet meitä sekä osallistuneet ensimmäisen itsenäisen Mosaiikki-Vantaa-lehden kokoamiseen. Toivomme, että näin aktiivinen alku tulisi jatkumaan myös tulevaisuudessa.

Tällä hetkellä on suunnitteilla hakea avustusta neljä kertaa ilmestyvän Mosaiikki-Vantaa-lehden painamiseen vuonna 2016. Jos saamme myönteisen päätöksen, niin tätä lehteä tullaan jakamaan ilmaiseksi Antikafe Vmeste -kahvilan tiloista sekä muista paikoista, joista tulemme tiedottamaan ehdottomasti erikseen. Jos sinä tai kansalaisjärjestösi olette sitä mieltä, että Mosaiikki-Vantaan pitäisi alkaa ilmestyä Vantaalla, lähetä arvosteluja tai toiveita venäjäksi tai suomeksi sähköpostilla osoitteeseen: mosaiikki@mosaiikki.info tai Vantaan Venäläiselle klubille: antikafe.vmeste@gmail.com.

Toivomme mielenkiintoisia ja hyödyllisiä lukuhetkiä.

Toimitukselta

Kunnioittavasti, Tatjana Doultseva,
Mosaiikki-lehden päätoimittaja
Suomennos: Maria Lepistö

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика