Pilottinumero 2015

RYHTYISITKÖ YRITTÄJÄKSI?

anticafe

YritysVantaan palvelujen avulla onnistut varmemmin

Avoimia työpaikkoja on vähän ja työnhakijoita paljon. Etenkin maahanmuuttajan on vaikea erottua työnhakijoiden massasta, vaikka osaamista olisi moneen lähtöön. Voisiko oman yrityksen perustaminen olla keino työllistyä?

Yrittäjäksi ryhtyminen vaatii uskalluksen ja ammattitaidon ohella myös huolellista suunnittelua.  Yritysidean perusteellinen läpikäynti aina talouslaskelmista riskeihin parantaa merkittävästi yrityksen menestymismahdollisuuksia. Ei siis kannata lähteä silmät ummessa uusiin haasteisiin.

Tule yritysneuvojan juttusille

Yritystoiminnan käynnistämisen kiemuroita ei tarvitse pohtia yksin. Voit varata YritysVantaan yritysneuvojille neuvonta-ajan, jonka aikana suunnitelmiasi kehitellään yhdessä. Kysymykset koskevat usein liikeidean kirkastamista, liiketoimintasuunnitelman laadintaa, kannattavuuslaskelmia ja yritysmuodon valintaa. Yritysneuvojat opastavat myös verotukseen, vakuutuksiin ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Saat vinkkejä siihenkin, mistä löytyy rahoitusta alkavalle yrittäjälle ja miten starttirahaa haetaan.

YritysVantaan yritysneuvojat auttavat myös jo toimivan yrityksen kehittämisessä ja haastavissa muutostilanteissa. Kaikki palvelumme ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Neuvonnassa voi tarvittaessa käydä useammankin kerran.

Palvelua nyt myös venäjäksi

YritysVantaan palvelupiste sijaitsee Jumbon kauppakeskuksen läheisyydessä, Yrityspalvelukeskus Leijassa. Viisi yritysneuvojaamme palvelevat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Palvelua saa nyt myös venäjän kielellä.

Vantaa on vireä kaupunki yrittäjyyden kannalta ja meille perustetaan yli 1 000 uutta yritystä vuosittain.

Varaa siis aika yritysneuvontaan puhelimitse numerosta 010 423 2320 tai sähköpostilla info@yritysvantaa.fi. Mietitään yhdessä miten voisit luoda itsellesi omannäköisen ja -kokoisen työpaikan.

Teksti: Marketta Korhonen,
toimitusjohtaja YritysVantaa
Kuvat: YritysVantaa
Venäjännös: Lidia Popova

 

Яндекс.Метрика