2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010
2009 |  2008 |  2007 | 


№ 9-10 (81-82)


№ 8 (80)


№ 7 (79)


№ 6 (78)


№ 5 (77)


№ 4 (76)


№ 3 (75)


№ 2 (74)


№ 1 (73)

№ 1 ( 73 ) 2012

CV-netti hakee Sinulle työtä 24 tuntia vuorokaudessa

CV-netti-verkkosivusto tarjoaa mahdollisuuden anonyymiin työnhakuun Internetissä. Työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa olevien (anonyymienkin) esittely on aina työ- ja elinkeinotoimiston käytettävissä.

CV-netin tavoitteena on auttaa työnantajia löytämään kiinnostavia työnhakijoita julkaisemalla työnhakijoiden itse laatimia esittelyjä (CV) työ- ja elinkeinotoimiston www.mol.fi sivustossa. Palvelu jakaantuu avoimeen tiedottavaan osaan ja tunnistusta edellyttävään asiointipalveluun, jonka kautta julkaistavat CV:t kerätään.

Esittele itsesi

CV-netin verkkosivustolla voit esitellä itsesi tulevalle työnantajallesi. Kerro mitä osaat, millainen olet ja missä olet hyvä. Apua esittelyn tekemiseen saat sivustolta klikkaamalla Ohje-linkkiä. Sieltä löydät tarkat palvelun käyttöohjeet sekä esimerkkejä siitä, millä tavalla voit kertoa itsestäsi. Voit lisätä esittelyyn myös ripauksen omaa persoonaasi.

Kun kirjoitat esittelysi, muista tallentaa se aina välillä. Tietoturvasyistä yhteys palveluun kestää noin 40 minuuttia. Tallenna-painiketta käyttämällä vältät yhteyden katkeamisen.

Laita esittelysi katsottavaksi

Kun olet kirjoittanut esittelyn itsestäsi, laita se sivustolle katsottavaksi. Anna CV-netin tehdä työtä puolestasi. CV-netissä tehdään tuhansia hakuja ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Voit tehdä muutoksia ja lisäyksiä omaan esittelyysi milloin haluat. Voit myös itse päättää, milloin haluat esittelysi olevan esillä CV-netissä.

Valmistaudu esittelyn tekemiseen

Tutustu rauhassa palveluun. Kun tarvitset apua, CV-netti neuvoo ja opastaa. Lisätietoa, opastusta ja käyttöehdot löydät Ohje-kehyksestä. Varaa itsellesi riittävästi aikaa ja valmistaudu esittelyn tekemiseen keräämällä tarvitsemasi asiakirjat ja tiedot jo valmiiksi esille.

CV-netti varmistaa henkilöllisyytesi

Palveluun pääset tunnistuksen kautta. Tunnistukseen voit käyttää verkkopankin tunnuksia tai sirullista henkilökorttia. Tunnistus varmistaa, että vain Sinä voit tuottaa ja muokata itseäsi koskevaa tietoa palveluun.

Voit valita itse näkyvätkö yhteystietosi

Tekemäsi esittelyn voit laittaa esille haluamallasi tavalla, yhteystiedoillasi varustettuna tai ilman niitä. Palvelu ohjaa kuitenkin sinulle saapuneet tiedustelut sähköpostiisi, vaikka lähettäjä ei yhteystietojasi tietäisikään.

Verkkosivustolla on myös CV-netin käyttöön opastava demovideo. Sivuston käyttäjän tulee myös tutustua sivuston käyttöohjeisiin ja hyväksyä ne laittamalla rastin ko. ruutuun.

CV-netti löytyy joko klikkaamalla www.mol.fi :n etusivulla CV-netti-linkkiä tai suoraan osoitteesta

https://asiointi.mol.fi/cvhaku/
Koonnut: Sisko Manninen
Lähde: www.mol.fi
Venäjännös: Lidia Popova

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика