№ 9-10 ( 111-112 ) 2015Toimitukselta

Päivää, rakkaat lukijat!

Hyvää uutta vuotta kaikille! Toivotan teille terveyttä, onnea ja toiveidenne täyttymistä!

Rahoittajien ansiosta me pystymme jatkamaan toimintaamme. Luulen, että kaikki lukijat eivät ole tietoisia siitä, että yhdistyksemme Mosaiikki ry on toiminut jo yli 10 vuotta Suomessa. Jotkut ovat olleet tähän asti varmoja, että toimitamme vain Mosaiikki-lehteä ja ainoastaan Jyväskylässä. Tästä syystä onkin hyvä kertoa toiminnastamme tarkemmin. Palvelumme ovat lisäksi ilmaisia maahanmuuttajille, ja kuka tahansa voi olla meihin yhteydessä tarvitessaan apua sähköpostitse, puhelimitse tai asioimalla henkilökohtaisesti toimistollamme.

Toiminnastamme saa tietoja myös nettisivuiltamme ”Projektimme”-välilehdeltä: suomeksi www.mosaiikki.info/projektimme_fi.php ja venäjäksi www.mosaiikki.info/projektimme_ru.php.

Mosaiikki-lehtientoimittamisen lisäksi kuudessa suomalaisessa kaupungissa (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Vaasa, Imatra), me jatkamme tietojen välittämistä venäjäksi ja suomeksi nettisivujemme kautta , ja näille sivuille pääsee etusivumme kautta: sivut suomeksi www.mosaiikki.info ja venäjäksi www.mosaiikki.info/index_ru.php.

 

Meillä on myös lasten RuFi-sivut, joille lataamme animaatiopelejä, ja joiden toivomme auttavan lapsia ja aikuisia sekä suomen että venäjän kielten opiskelussa: RuFi-sivut suomeksi http://mosaiikki.info/rufi/fi/ ja venäjäksi http://mosaiikki.info/rufi/ru/.

Jos ette ole vielä tutustuneet lasten peleihin, niin menkää RuFin-sivuille ja kokeilkaa. Sivuilla ei vaadita mitään erillisiä rekisteröintejä. Jokainen voi pelata pelejämme vapaasti. Kertokaa lasten sivuista myös ystävillenne. Olemme tyytyväisiä, mikäli peleistämme on hyötyä uusille ihmisille.

Tiesitkö, että asuinkaupungista riippumatta voit esittää meille työhön, siviili- ja perheoikeuteen liittyviä kysymyksiä sähköpostitse tai soittamalla työnumeroihimme. Emme takaa, että voimme auttaa joka asiassa, mutta voimme luvata, että teemme parhaamme. Kaikkein suosituimmat, yllämainitut oikeusasioihin liittyvät kysymykset vastauksineen sekä erilaisia hyödyllisiä oikeusasioihin liittyviä materiaaleja löytyy sivuiltamme ”Lukijat kysyvät” ja ”Töitä Suomessa” -valikoista: suomeksi www.mosaiikki.info/sak_fi.php, www.mosaiikki.info/tyoinfo_fi.php ja venäjäksi www.mosaiikki.info/sak_ru.php, www.mosaiikki.info/tyoinfo_ru.php.

”Lakiasiat”-sivuille aletaan lisätä materiaalia tammikuusta 2016 lähtien: suomeksi www.mosaiikki.info/lakiasiat_fi.php ja venäjäksi www.mosaiikki.info/lakiasiat_ru.php.

Kuten jo ihan alussa ilmoitin, niin kaikki palvelumme ovat ilmaisia. Mutta jos lukijoissa on heitä, jotka haluavat tukea toimintaamme, niin olemme siitä todella kiitollisia. Lisätietoja löytyy ”Projektimme”-alasivulta: suomeksi www.mosaiikki.info/auta_fi.php ja venäjäksi www.mosaiikki.info/auta_ru.php.

Ja viimeisimpänä asiana: jos haluatte saada tietoa suomalaisista tuotteista venäjän kielellä, niin rekisteröitykää kuukausittain ilmestyvän ilmaisen Tiedotuskaleidoskooppi-uutiskirjeen saajiksi: http://mosaiikki.info/infokaleidoskop_ru.php. Käykää myös säännöllisesti katsomassa Tiedotuskaleidoskoopin nettisivuja ja saatte ajankohtaista tietoa reaaliajassa: sivut suomeksi http://fin.kaleidoskooppi.info/fin/ ja venäjäksi http://fin.kaleidoskooppi.info/fin/rus/. Pyrimme tekemään vuoden 2016 aikana Kaleidoskoopin entistä mielenkiintoisemmaksi ja hyödyllisemmäksi.

Toivon, että toimintamme on nyt ymmärrettävämpää ja selvempää. Lopuksi haluaisin vielä sanoa, että meitä ilahduttaa aina tarvittavan avun antaminen niille, jotka sitä tarvitsevat. Olkaa yhteydessä!

 

Kunnioittavasti, Tatjana Doultseva, Mosaiikki-lehden päätoimittaja

Suomennos: Maria Lepistö

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика