Taistelutarinat: Kuvia ja tarinoita syöpää sairastavien lasten perheistä


Taistelutarinat: Matilda, kuva: Lari Järnefelt

TAISTELUTARINATon valokuvaaja LARI JÄRNEFELTIN kuvasarja syöpää sairastavista lapsista ja syövän kohdanneista lapsiperheistä. Yhdeksän kuvan näyttely tarinoineen on esillä Kampin kappelissa Helsingissä 22. helmikuuta saakka.

Koskettavia kuvia ja tarinoita on yhteensä 19. Kaikkiin näihin voi tutustua internetissä osoitteessa www.taistelutarinat.fi. Kiertäväksi aiottu yhdeksän kuvan näyttely nähdään toivottavasti myöhemmin myös muualla Suomessa.

TAISTELUTARINAT näyttää kuvina perheitä, jotka ovat joutuneet kohtaamaan lapsen syövän. Kuvassa pääosassa on lapsi, mutta yhtä voimakkaana lapsen taustalla on koko perhe. Kuvan yhteydessä on perheen tarina sellaisena kuin perhe sen on itse kokenut ja kertonut.

Kuvasarja ja valokuvanäyttely näyttää, että vaikka syöpä voi kohdata minkä tahansa aivan tavallisen lapsiperheen, löytyy voima taistella syöpää vastaan perheen sisältä.

Taistelutarinat on alunperin Lari Järnefeltin ja Sylva ry:n yhteistyötä. Matkalla yhteistyöhön ovat liittyneet kaikki kuvatut perheet, jotka ovat kertoneet tarinansa. Tarinat, jotka kuviin on liitetty, ovat suoraan perheiden kertomia ja kirjoittamia. Tarinat on kääntänyt englanniksi Elisa Järnefelt.

LISÄTIETOA:

www.taistelutarinat.fi
www.feltfotografi.fi

Näyttely Kampin kappelissa 22.2.2015 asti.
Kampin kappeli on auki arkisin 8-20, la-su 10-18.
Osoite: Simonkatu 7, 00100 Helsinki
Lisätietoa: Helsingin seurakunnat, Kampin kappeli.

Lähde: Tiedote, 17.02.2015


Яндекс.Метрика