«Eto moi Helsinki» -esite nuorille venäjän kielellä

Nuorisoasiainkeskus on julkaisut venäjänkielisille nuorille «Eto moi Helsinki» -esitteen, jossa kerrotaan keskuksen toiminnasta ja siitä, mitä mahdollisuuksia keskus tarjoaa pääkaupungin nuorille asukkaille.

Nuorisoasiainkeskukseen kuuluu noin 60 nuorisotaloa, se tarjoaa valtavasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia, festivaaleja, erilaista ohjelmaa lomien ja viikonloppujen ajaksi, kursseja, leirejä, kansainvälistä vaihtoa, mahdollisuuksia toteuttaa itseään, sekä tukea, apua ja neuvontaa 13–17-vuotiaille erilaisissa ongelmatilanteissa.

Nuorisoasiainkeskus pyrkii ottamaan toiminnassaan huomioon kaikki nuoret, myös ne, joiden äidinkieli ei ole suomi. Nuorisotaloilla käy paljon esimerkiksi venäjänkielisiä nuoria, ja sen vuoksi keskuksessa on myös työntekijöitä, jotka osaavat venäjää joko äidinkielenään tai jotka ovat opiskelleet sitä.

Venäjänkielisen «Eto moi Helsinki» -esitteen voi tilata Nuorisoasiainkeskuksen tiedotusosastolta sähköpostitse: ulla.paukku (at) hel.fi. Sen voi myös tulostaa internetistä, osoitteesta www.hel.fi/wps tai www.hel.fi > По-русски > «Это мой Хельсинки»: Брошюра на русском языке для молодежиЯндекс.Метрика