Oletko nainen, joka on harkinnut tekstiilialan yrityksen perustamista?

Oletko nainen, joka on harkinnut oman yrityksen perustamista? Onko sinulla tekstiilialan osaamista tai tuoteidea? Haluatko kokeilla tuoteideasi markkinointia ilman suuria alkusijoituksia ja riskejä? Tarvitsetko lisätietoa ja verkostoja yritysideaasi liittyen?

Tule toimimaan FINTEX–tilaan Hämeenlinnassa! Tila sijaitsee Vanhan pukutehtaan tiloissa aivan Hämeenlinnan rautatieaseman vieressä. Tilassa on kaikki tekstiilialan tuotantoon tarvittavat koneet ja laitteet, muita yrittäjyydestä kiinnostuneita naisia ja verkostoja, yhdessä oppimisen ja tekemisen mahdollisuus sekä tukea ja neuvontaa yrittäjäksi ryhtymiseen liittyen. Tilassa toimii myös myymälä, jossa tuotteitasi voidaan myydä. Myyntiä tehdään myös verkostojen kautta yhteisesti. Kaikki tämä on käytössäsi liittymismaksulla, joka on 300 € + alv.

Taitoprofiilit Oy tulee järjestämään tilassa yrittäjyysvalmennusta ja yrittäjyyteen liittyvää suomen kielen koulutusta. Tilaan on mahdollista hakeutua työskentelemään myös esim. te-toimiston kautta työharjoitteluna tai työkokeiluna, jolloin saat näihin toimenpiteisiin liittyvän taloudellisen tuen. Tavoitteena on se, että saisit osaamista ja rohkeutta oman yrityksen perustamiseen.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Jaana Paavilaiseen,
jaana.paavilainen@finbrands.fi, gsm. 045 278 8479

tai Minna Tuunaiseen,
minna.tuunainen@taitoprofiilit.fi, gsm. 044 788 1781.

FINTEX on Sovita Oy:n ja Taitoprofiilit Oy:n yhteishanke, jonka tavoitteena on kasvattaa erityisesti maahanmuuttajataustaisten naisten yrittäjyyttä.

Tervetuloa mukaan!


Яндекс.Метрика