2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010
2009 |  2008 |  2007 | 


№ 10 (43)


№ 9 (42)


№ 8 (41)


№ 7 (40)


№ 6 (39)


№ 5 (38)


№ 4 (37)


№ 3 (36)


№ 2 (35)


№ 1 (34)

№ 6 ( 39 ) 2008

Numerossa 0600-12200 Suomi tulee tutummaksi

Suomessa on useaan otteeseen yritetty perustaa venäjän kielellä toimiva puhelintietopalvelu, mutta kaikki yritykset ovat loppujen lopuksi epäonnistuneet. Minkä vuoksi?

Ennen kaikkea siksi, että kaikki palvelut ovat käytännössä tarkoittaneet yhtä ihmistä ja matkapuhelinta, ja tämä henkilö on vakituisen toimiston ja tietokonepohjaisen tietokannan puuttuessa ”konsultoinut” soittajia lennossa, kuten sanotaan. On aivan selvää, että tuollaisen palvelun laatu ei voi vastata nykyajan vaatimuksia: kuinka muka voisi antaa asiakkaille päteviä vastauksia, kun seisoo kassajonossa tai on ottamassa aurinkoa rannalla?!

Aivan viime aikoihin saakka on tuntunut siltä, että venäjänkielisen puhelintietopalvelun perustamisesta on luovuttu lopullisesti, ja tuhannet venäläiset turistit ja Suomen venäjänkieliset asukkaat jäävät ilman luotettavaa apulaista ja nopeasti saatavaa ja välillä jopa elintärkeää tietoa. Onneksi on ilmestynyt suomalainen yritys Eagle’s Victoria Oy, joka ei ole jättänyt ihmisiä kysymyksineen ja ongelmineen yksin. Uusi venäjänkielinen puhelinpalvelu FinInfo 0600-12200 suhtautuu työhönsä vakavasti. Yritys ei pyri tavoittelemaan pikavoittoja. Sen toimintaan on sijoitettu huomattavia varoja, minkä ansiosta on mahdollista pitää yllä vakituista toimistoa, jossa on muutama puhelinvastaaja sekä laaja tietokonepohjainen tietokanta. Siten soittajille voidaan taata tehokas ja mahdollisimman miellyttävä asiakaspalvelu.

Henkilölle, joka ei osaa suomen kieltä eikä tunne suomalaisia toimintatapoja tarpeeksi hyvin, on äidinkielellä saatava apu elintärkeää. Mitä tehdä, jos auto menee matkalla rikki, jos yllättäen tarvitsee lääkärin apua, jos pitää vaihtaa kyltti oveen, jos etsii ravintolaa, jossa ruokalista olisi venäjäksi tai jos haluaa tilata taksin? Näihin kaikkiin sekä tuhansiin muihin kysymyksiin saa vastauksen venäjänkielisestä tietopalvelusta FinInfo 0600-12200.

Sen lisäksi yrityksen puhelinpalvelijat voivat toimia konsultoivina tulkkeina asioitaessa suomalaisten viranomaisten kanssa (poliisi, tulli, muut virkamiehet). Miksi siis kutsua paikalle kallista tulkkia, jota voi joutua odottamaan vaikka kuinka kauan, kun voi suoraan puhelimitse selvittää kaikki syntyneet ongelmat. Yrityksen puhelinvastaajat ovat mobiilioppaita, jotka ovat aina saatavilla!

Venäjänkielinen puhelintietopalvelu FinInfo pitää työssään kaikkein tärkeimpänä periaatetta: ”tyytyväinen asiakas soittaa uudelleen”. Numeroon 0600-12200 soittanut henkilö voi olla varma siitä, että hänelle ei laverrella, jotta puhelu pitenisi keinotekoisesti ja saataisiin lisää rahaa. Puhelu kestää keskimäärin 2-3 minuuttia. Jos puhelinpalvelijasta tuntuu, että vastauksen hakemiseen menee enemmän aikaa, niin hän ehdottaa tekstiviestin lähettämistä asiakkaalle saatuaan tarvittavat tiedot.
Tekstiviestipalvelu on FinInfon erityinen ylpeyden aihe. Suomen kieli on eräs maailman vaikeimmista kielistä ja pitkiä suomalaisia nimiä on korvakuulolta vaikea muistaa. Nimenomaan sen vuoksi tietopalvelun puhelinpalvelijat lähettävät suullisen konsultaation lisäksi asiakkaan matkapuhelimeen – asiakkaan niin halutessa – myös tekstiviestin, jossa toistetaan haluttu katuosoite, kaupan, ravintolan yms. nimi. Ja se tehdään aivan ilmaiseksi, koska tekstiviestipalvelu sisältyy puhelun hintaan, joka on 1,60 € / min (+paikallisoperaattorin maksu ja ALV).

Suomi tulee tutummaksi venäjänkielisessä puhelintietopalvelussa FinInfo 0600-12200. Soittakaa niin vakuututte siitä itse!

Aineisto on tullut
Eagles Victoria Oy:stä

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика