2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010
2009 |  2008 |  2007 | 


№ 10 (92)


№ 8-9 (90-91)


№ 7 (89)


№ 6 (88)


№ 5 (87)


№ 4 (86)


№ 3 (85)


№ 2 (84)


№ 1 (83)

№ 2 ( 84 ) 2013



Toimitukselta

Hei rakkaat lukijat!

Viime aikoina olemme saaneet teiltä viestejä, joissa on kiitelty hankkeidemme toimintaa. On todella mukavaa, että työmme on teille tarpeellista ja tärkeää. Suuret kiitokset kaikille hyvästä ja lämpimästä palautteesta sekä Suomessa tehtävän työmme arvostamisesta! Olen varma, että tämä ilahduttaa rahoittajiammekin. He eivät ole siis antaneet varoja turhaan tiedotustyöhön ja muuhun Suomen venäjänkielisten maahanmuuttajien kotoutumisen edistämiseen ja syrjinnän ehkäisemiseen.

Kaikkia teitä varmaankin kiinnostaa, tuleeko toimintaamme jotain uutta vuonna 2013. Juuri nyt olemme kehittämässä PDF-muotoista infokirjettä, Tapahtumakiikaria, johon kerätään kulttuuritapahtumia ja muita tapahtumia Suomen eri kaupungeista. Resurssien rajallisuuden vuoksi Kaleidoskooppi ilmestyy vain suomen kielellä. Meillä on tarkoitus lähettää sitä sähköpostitse suoraan venäjänkielisille organisaatioille, sekä julkaista Mosaiikki ry:n verkkosivujen Ajankohtaista-osiossa. Kaikki Kaleidoskooppiin tuleva tieto saadaan Mosaiikki ry:lle eri lähteistä, jotka vastaavat tiedon oikeellisuudesta. Alustavien suunnitelmien mukaan Kaleidoskooppi ilmestyy kerran tai kahdesti kuussa riippuen tiedon määrästä ja tärkeydestä.

Käytän tilaisuutta hyväkseni ja käännyn kansalaisjärjestöjen ja hankkeiden työntekijöiden puoleen: jos haluatte, että teidän tietojanne julkaistaan Kaleidoskoopissa, niin lähettäkää ne suomeksi Mosaiikki ry:n sähköpostiosoitteeseen mosaiikki@mosaiikki.info merkinnällä Kaleidoskooppi.

Kesällä 2013 verkkosivuillamme julkaistaan uusi itsenäinen portaali, joka kertoo neljällä (!) eri kielellä Euroopan parlamentista, sen roolista ja siitä, miksi Suomen kansalaisten on tärkeää osallistua tämän elimen vaaleihin. Portaalin avaamiseen saakka voitte lukea Mosaiikin jokaisesta numerosta Euroopan parlamentista kertovia juttuja. Kaikki tekstit tarkastetaan ennen julkaisua Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimistossa, joka sijaitsee Helsingissä. Joten tiedon oikeellisuus on taattu.

Meillä on mielessä muitakin suunnitelmia. Rahoituksesta ei ole kuitenkaan vielä selvyyttä, joten en kerro niistä vielä. Palataan asiaan myöhemmin, kun meillä on tarkempaa tietoa.

Ulkoa pilkistelevistä lumikinoksista huolimatta toivotan kaikille Mosaiikki-lehden lukijoille aurinkoista kevättä ja hyvää mieltä!

Kunnioittaen, Tatjana Doultseva,

Mosaiikin päätoimittaja
Suomennos: Tiia Moilanen

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика