Tässä numerossa:
Arkisto:
№ 4 ( 66 ) 2011
Maaliskuun lopussa Raha-automaattiyhdistys järjesti Jyväskylässä tiedotusseminaarin, jossa avustusosaston päällikkö Mika Pyykkö kertoi läsnäolijoille RAY:n avustusstrategian päälinjoista vuosina 2012-2015. Tämä aihe kiinnostaa monia maahanmuuttajajärjestöjä. Ei ole salaisuus, että RAY on Suomen suurin projektirahoitusta myöntävä järjestö. Tuen saamiseksi tulee kuitenkin tuntea RAY:n strategia erittäin hyvin. Toisin sanoen tulee olla selkeä käsitys siitä, mihin rahaa myönnetään. Suurin osa maahanmuuttajayhdistyksistä haluaisi tietää vastaukset näihin kysymyksiin.
Juuri sen vuoksi esitin RAY:lle pyynnön antaa meille materiaalia, joka auttaisi kansalaisjärjestöjen edustajia ymmärtämään RAY:n uusia avustuslinjoja. Me saimme artikkelin ja julkaisemme sen tässä numerossa. Toivon, että artikkeli auttaa ymmärtämään sitä, millainen projekti tulee suunnitella, jos yhdistys haluaa saada siihen rahoitusta RAY:ltä.
RAY:n avustusstrategian tunteminen ei tietenkään tarkoita sitä, että rahoitusta saa automaattisesti. Paljon riippuu siitä, kuinka laadukkaasti projektiasiakirjat on laadittu sekä projekti-idean uutuudesta... Mutta se jota on varoitettu, osaa varautua. (ven. sananlasku, suom. huom.) Lukekaa siis artikkeli, varustautukaa tiedoilla ja yrittäkää soveltaa niitä käytäntöön. Muistakaa, että tie neuvoo kulkijaansa!
Kunnioittavasti, Mosaiikki-lehden
päätoimittaja Tatjana Doultseva
Tatjana Doultseva ja Nina Laurila keskustelemassa RAY:n strategiasta
Kuva: Jouni Kempas, RAY