№ 2 ( 64 ) 2011

Tervehdys, rakkaat lukijat!

Vaikka talvi tänä vuonna olikin kylmä ja luminen, vähenee sen voima päivä päivältä kevätauringon säteiden vaikutuksesta. Aivan pian kevään henkäykset alkavat synnyttää uutta elämää: puut heräävät eloon, lehdet vihertyvät ja kukat avautuvat. Minä ihmettelen ja ihailen joka kerta tätä prosessia, joka tapahtuu vastoin kaikkea, auringon ja valon kutsusta.

Keväällä ei herää eloon ainoastaan luonto. Tutkijat ovat todistaneet, että myös ihmisissä herää tuohon aikaan tiedostamaton toive tehdä jotain uutta, muuttaa itseään ja omaa paikkaansa elämässä. Kuitenkin tuo toive jää yleensä vain toiveeksi ja sammuu jonkun ajan kuluttua huomaamattomasti arjen pyörteissä. Aina seuraavaan kevääseen saakka. Siitä herääkin kysymys: onko meillä aikaa odottaa tuota seuraavaa kevättä? Ja sitten seuraavaa ja seuraavaa…

Aina pitää muistaa, että olemme itse vastuussa omasta elämästämme. Ihmeitä tapahtuu hyvin harvoin. Yleensä jokaisen pitää pyrkiä menestymään elämässä omalla työllään ja sinnikkyydellään. Muistakaa tämä, älkääkä antako kevään mennä ohi.

Kunnioittavasti, Mosaiikki-lehden
päätoimittaja Tatjana Doultsev

 

Яндекс.Метрика