2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010


№ 4 (26)


№ 3 (25)


№ 2 (24)


№ 1 (23)

№ 4 ( 26 ) 2016

Mosaiikki-Savon toimitukselta

Seliina Tiainen.

Tervehdys!

Tätä kirjoittaessani ensilumi leijailee hiljalleen maahan ja sen myötä ajatukset kääntyvät jo loppuvuoteen ja lähestyvään talveen. Toivottavasti saamme nauttia lumisesta talvesta ja joulusta! Uusi vuodenaika toi muutoksia myös toimitukseen; Tiina Ynnilän jäätyä äitiyslomalle toimittaja-koordinaattorin työtä jatkaa hänen sijaisenaan Kuopion toimistolla työskentelevä, allekirjoittanut, Seliina Tiainen.

Tässä numerossa käymme haastattelemassa hallinto-oikeuden ylituomari Veijo Tarukannelta, tutustumme viittomakielentulkin työhön ja valmistamme ruokaa nyhtökaurasta. Jos ette ole vielä maistaneet tätä uutuutta, niin nappaa jutusta resepti nopeaan arkiruokaan! Lisäksi kävimme tutustumassa Huivit Pop up -näyttelyyn Kuopion kulttuurihistoriallisessa museossa. Näyttely elää koko ajan ja sinne voi koko näyttelyn ajan viedä oman huivinsa muidenkin ihasteltavaksi.

Ajatukset karkailevat jo kevääseen, vaikkei talvi ole alkanutkaan. Venäläisen kulttuurin viikko järjestetään helmikuussa kuudetta kertaa ja alustavaan ohjelmaan pääset tutustumaan tässä numerossa. Nautitaan nyt kuitenkin alkavasta talvesta, lomailkaa, ulkoilkaa ja syökää hyvin – kokeillen vaikka uusia reseptejä!

Toivotan kaikille lukijoille lämmintä joulunaikaa ja onnea uudelle vuodelle 2017!


Seliina Tiainen Mosaiikki Savo -lehden
toimittaja-koordinaattori

Venäjännös: Lidia Popova

 

Яндекс.Метрика