№ 2 ( 02 ) 2010

Hei kaikki Mosaiikki-Savo-lehden lukijat!

Tämä on Pohjois-Savossa julkaistavan Mosaiikki-Savo-lehden toinen numero. Ensimmäinen lehti sai hyvän vastaanoton, ja 500 kappaleen painosmäärä jaettiin parissa päivässä loppuun. Tästä numerosta otimme 800 kappaleen painoksen. Toivomme, että lehtiä riittää kaikille kiinnostuneille.

Toivomme myös, että otatte meihin aktiivisesti yhteyttä ja kerrotte, millaisia juttuja haluaisitte lukea tulevaisuudessa. Kuka tahansa voi kirjoittaa lehteen suomeksi tai venäjäksi ja kertoa omista kokemuksistaan, jakaa vinkkejä tai neuvoja, ilmoittaa tapahtumista, kursseista, koulutuksista yms. tai kertoa vaikka oman järjestönsä toiminnasta. Ensimmäinen ja toinen Mosaiikki-Savo-lehti ovat melko Kuopio-painotteisia, mutta seuraaviin lehtiin pyrimme saamaan enemmän juttuja myös muista Pohjois-Savon kaupungeista ja kunnista.

Jaamme lehteä veloituksetta eri puolille maakuntaa kuntien toimipisteisiin, kirjastoihin, oppilaitoksiin, kansalaisopistoihin, seurakuntiin yms. Jos tiedätte lehdelle hyviä jakelupaikkoja, ottakaa meihin yhteyttä, niin toimitamme lehteä haluamiinne paikkoihin.

Suomi-Venäjä-Seura panostaa ensi vuonna erityisesti venäjänkielen opetuksen tehostamiseen Itä-Suomen kouluissa. Toivomme, että Mosaiikki-lehti edistää tätäkin tavoitetta kannustamalla sekä venäläisiä että suomalaisia venäjänkielen opiskeluun.

Kiitämme sydämellisesti kaikkia lukijoitamme sekä yhteistyökumppaneitamme, jotka ovat osallistuneet lehden tekoon ja jakeluun. Toivotamme kaikille hyvää ja lämminhenkistä joulua sekä antoisaa ja onnellista uutta vuotta 2011.

Tiina Ynnilä
Mosaiikki-Savo-lehden toimittaja-koordinaattori
tiina.ynnila@venajaseura.com
Puijonkatu 9 B 20, 70100 Kuopio
puh. 040 064 0526

 

Яндекс.Метрика