№ 3 ( 25 ) 2016

Mosaiikki-Savon toimitukselta

Kesä on takanapäin ja syksy motivoi taas monenlaisiin uusiin aktiviteetteihin. Oletteko olleet mukana kansalaisjärjestötoiminnassa? Kannattaa aktivoitua, sillä ne tarjoavat monipuolisia harrastus- ja vaikutusmahdollisuuksia.

Tämä numero painottuu lapsiin ja nuoriin sekä niiden parissa toimiviin kansalaisjärjestöihin. Käymme tutustumassa mm. Monikulttuurikeskus Kompassilla toimivaan vanhempi-lapsikerhoon, Perheentalo-toimintaan, Länsi-Puijon päiväkodin metsäeskariin ja kestovaippailuun.

Lisätietoa kuopiolaisissa lastensuojelu- ja nuorisokasvatusjärjestöistä saatte lehden mukana olevasta esitteestä, joka on osa ESR-hanketta, jossa esitellään kuopiolaisten sote-järjestöjen toimintaa venäjän kielellä. Jos ette ole vielä ehtineet mukaan hankkeessa järjestettäviin mielenkiintoisiin terveysiltoihin, niin vielä ehditte: 14.9. keskustellaan mielenterveydestä, 12.10. sydämen hyvinvoinnista ja 8.11. lapsiin ja nuoriin liittyvistä teemoista.

Lapsi- ja perheteema on lähellä omaakin sydäntäni, sillä lokakuussa jään äitiyslomalle. Tapaamisiin siis Kuopion perhekerhoissa ja leikkipuistoissa! Toimittaja-koordinaattorina jatkaa Maria Lepistö.

Tiina Ynnilä, Mosaiikki Savo -lehden
toimittaja-koordinaattori

Venäjännös: Lidia Popova

 

Яндекс.Метрика