2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010


№ 4 (30)


№ 3 (29)


№ 2 (28)


№ 1 (27)

№ 3 ( 29 ) 2017

Mosaiikki-Savon toimitukselta

Kolea kesä muuttui sumuiseksi syksyksi! Eri opistojen, jumppasalien ja kokoontumistilojen ovet käyvät tiuhaan! Viimeistään nyt kannattaakin tarkistaa vapa-ajanviettomahdollisuuksien runsas tarjonta.

Sukututkimusryhmät ovat jo vuosia olleet kansalaisopistojen kestosuosikki. Nyt kurssien tarjonta on laajentunut kesäyliopiston tarjoamana myös verkkoon. Kesäyliopistot Kuopiossa ja Jyväskylässä tarjoavat lisäksi verkkokursseina esim. suosittua mindfulnessia sekä eri kielten kursseja myös aloittelijoille. Käy oman paikkakuntasi kesäyliopiston sivuilla ja löydä itsellesi uusi harrastus!

Tässä numerossa kerromme myös Kuopiossa alkavasta nuorisohankkeesta. Tiedätkö, missä oma nuoresi viettää aikaansa? Hankkeessamme kartoitetaan mm. kaikki Kuopiossa toimivat harrastusmahdollisuudet. Usein juuri tiedon puute erilaisista mahdollisuuksista on suurin syy maahanmuuttajanuoren syrjäytymiselle – toivottavasti alkava hankkeemme tuo siihen muutoksen. Kannattaa olla kuulolla!

Entä tiedätkö, mikä oikeastaan on Suomi-Venäjä-seura? Mitä me teemme? Mitä kaikkea voisimme tehdä – yhdessä? Seuramme järjestää nyt syksyllä maahanmuuttajatapaamisia Savonlinnassa yhdessä Navigaattorin kanssa, Varkaudessa yhdessä Venäjä-klubin kanssa sekä Jyväskylässä yhdessä Feniksin kanssa. Päivitetyt tiedot tapahtumista tulevat nettisivuillemme.


Sienirikasta syksyä ja mukavia lukuhetkiä toivottaen, Tarja Svensk
Mosaiikki-Savo-lehden toimittaja-koordinaattori

Venäjännös: Lidia Popova

 

Яндекс.Метрика