№ 1 ( 01 ) 2010

Hyvät Mosaiikki-Savo-lehden lukijat!

Meillä on ilo ilmoittaa, että nyt Pohjois-Savon alueella alkaa ilmestyä suosittu suomalais-venäläinen Mosaiikki-lehti, ja tämä on lehden ensimmäinen numero! Lehti ilmestyy jo Jyväskylässä (vuodesta 2004), Vaasassa (vuodesta 2007), Tampereella (vuodesta 2009) ja Helsingissä (vuodesta 2010) Mosaiikki ry:n MaMu-Media-projektin puitteissa. Me Suomi-Venäjä-Seuran Itä-Suomen piirijärjestössä toimimme lehden paikallisena koordinaattorina ja keräämme jutut Pohjois-Savon alueelta. Jyväskyläläinen Mosaiikki ry puolestaan vastaa lehden teon yleisestä koordinoinnista.

Mosaiikki-Savo-lehden taloudelliseksi tueksi saatiin kolmivuotinen ESR-hanke, jonka paikallisena rahoittajana toimii Pohjois-Savon ELY-keskus. Tämän lisäksi osa rahoituksesta tulee Raha-automaattiyhdistykseltä. Haluamme kiittää rahoittajia, sillä ilman heidän tukeaan lehden toimittaminen ja julkaiseminen ei olisi mahdollista.

Toivomme, että pidätte uudesta Mosaiikki-lehdestä, ja että saatte siitä uutta tietoa, taitoa, ideoita ja inspiraatiota. Toivomme myös, että jaatte omia kokemuksianne meidän kauttamme. Lehtemme kautta voitte kirjoittaa suomeksi tai venäjäksi oman järjestönne tai projektinne toiminnasta, ilmoittaa erilaisista tapahtumista, kerhoista, koulutuksista ja muista mielenkiintoisista asioista, sekä kertoa itsestänne tai esittää mielipiteitä ja kysymyksiä. Julkaisemme mielellämme myös piirustuksia, runoja ja muita kirjoituksia.

Mosaiikki-lehtiä jaetaan eri puolille Pohjois-Savoa mm. kirjastoihin, työvoimatoimistoihin, Kelaan, terveyskeskuksiin, sairaaloihin, kansalaisopistoihin ja eri oppilaitoksiin. Lehteä saa myös Suomi-Venäjä-Seuran Itä-Suomen piiritoimistosta Kuopiosta sekä paikallisosastojemme kautta ympäri Pohjois-Savoa. Jos teillä on mielessä hyviä jakelupaikkoja, ottakaa meihin yhteyttä!

Kunnioittaen, Tiina Ynnilä
Mosaiikki-Savo-lehden toimittaja-koordinaattori

Yhteystiedot:
Puijonkatu 9 B 20, 70100 Kuopio
puh. (017) 369 4460 (toimisto)
puh. 040 064 0526 (matkapuhelin)
tiina.ynnila@venajaseura.com
Kuva: Harriet Komppula

 

Яндекс.Метрика