№ 4 ( 04 ) 2010

Hyvät Mosaiikki-Helsinki-lehden lukijat!

Jälleen on kulunut yksi vuosi, se oli Tiikerin vuosi, ja se meni jotenkin huomaamatta jokapäiväisten touhujen parissa. Nyt olemme jo joulukuussa, joka onkin täynnä juhlia. Perinteisten talvijuhlien, joulun ja uudenvuoden, odottamisen lisäksi Suomi juhlii joulukuussa itsenäisyyspäiväänsä. Perinteen mukaisesti tuona päivänä järjestetään juhlavastaanotto Presidentinlinnassa. Vastaanotolle kutsutaan politiikkoja, diplomaatteja, tieteen, kulttuurin ja taiteen edustajia, kansallisten vähemmistöjen edustajia ja muita huomattavia henkilöitä, jotka ovat kuluvana vuonna kunnostautuneet. Suureksi iloksemme myös eräs Inkerikeskuksen työntekijä, helsinkiläisen Balalaikka-orkesterin johtaja Gennadi Klykov on huomattu, ja hänet ja hänen vaimonsa Eila kutsuttiin viralliselle vastaanotolle.

Inkerikeskuksessa on syntynyt mukava perinne järjestää lapsille kuusijuhla, johon kuuluu satunäytelmä ja lahjoja. Juhla järjestettiin omin voimin ja sinne kokoontuivat sekä vanhat että uudet ystävät.

Tänä vuonna Mosaiikki-lehti on tullut Jyväskylästä tänne Helsinkiin. Neljä numeroa on jo ilmestynyt. Me olemme saaneet lukijoilta paljon palautetta, mm. toivomuksia siitä, että lehden ilmestyminen jatkuisi ensi vuonna.

Haluan toivottaa kaikille menestystä, terveyttä ja rakkautta tulevana vuonna 2011! Toivomme, että lehtemme tulee edelleen ilahduttamaan teitä ja ystäviänne!

Kunnioittavasti, Laine Huttunen

 

Яндекс.Метрика