№ 3 ( 09 ) 2012



Mosaiikki-Savon toimitukselta

Hei lukijat!

Kesälomilta on jo palattu arkeen, koulut ja työt ovat alkaneet. Syksyn lehdessämme jatketaan tutustumista pohjoissavolaisten kuntien venäläisiin ystävyyskuntiin. Tällä kertaa vuorossa ovat Siilinjärvi ja Kamennogorsk.

Ylä-Savon maahanmuuttoneuvojan työstä kertoo Kaja Rahkema. Hän aloitti työssään tämän vuoden alussa. Kajan työtä sivusta seuranneina voimme sanoa, että neuvojalle on todella ollut tarvetta, Kaja on aina menossa ja asiakkaita riittää jonoksi asti!

Suomalaisen kulttuurin ilmiöihin pureudutaan myös tässä numerossa. Mikä onkaan kripari tai Ravintolapäivä? Luvassa myös maahanmuuttajien mielenkiintoisia haastatteluja.

Mosaiikki-Savo-lehteä on tehty tähän asti pääosin ESR-hankerahoituksella. Rahoitusta on myönnetty vain tämän vuoden loppuun asti, joten tällä hetkellä etsimme uusia rahoitusmahdollisuuksia. Teemme kaikkemme, jotta lehden julkaiseminen voisi jatkua! Jos haluat tukea toimintaamme, niin ota yhteyttä! Ja mitäpä jos ostaisit mainostilaa lehdestä yrityksellesi? Ilmoitushinnat löydät lehden viimeiseltä sivulta.

Aurinkoista syksyä toivottaa, Tiia Moilanen
Mosaiikki-Savo-lehden toimittaja-koordinaattori
tiia.moilanen@venajaseura.com
puh. 0400 570 822

Venäjännös: Lidia Popov

 

Яндекс.Метрика