№ 2 ( 23 ) 2017

Imatran Seudun Kehitysyhtiö
Yritä – Kehity – Sijoitu!KEHY on muuttanut!
Virastokatu 2, 55100 Imatra
puh. +358 (0) 5 235 2220
www.kehy.fi


Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy on seudullinen yritystoiminnan kehittäjä, jonka omistajia ovat Imatran seudun kunnat ja joukko alueen yrityksiä. Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy täyttää tänä vuonna 35 vuotta.

Juhlavuottaan viettävä nuorekas kolmekymppinen tarjoaa yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville laadukkaita palveluja. Osaamisaluettamme ovat yritys-, matkailu-, maaseutu- ja sijoittumispalvelut sekä erilaiset projektit. Tarjoamme apua yrityksen kehittämiseen, rahoitukseen, osaamisen vahvistamiseen, tuotekehitykseen ja verkostoitumiseen liittyvissä kysymyksissä. Autamme myös kansainvälistymisen ensiaskeleissa.

Kauttamme löydät yhteydet yrityskummeihin ja alueella toimiviin kehittämisprojekteihin. Jos suunnitelmissasi on omistajanvaihdos, ota yhteyttä yritysasiantuntijoihimme – mietitään yhdessä polku onnistuneeseen omistajanvaihdokseen. Tarvittaessa räätälöimme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun yhdessä asiantuntijaverkostomme kanssa. Tervetuloa Kehyyn: Palvelukielemme ovat suomi, venäjä, englanti ja saksa.


Tekstit ja kuva: Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy

 

Яндекс.Метрика