Yhteishanke RuFi ja CrushPro
auttavat nuoria opiskelemaan venäjää Suomessa

CrushPro

Tulevaisuuden ammattikoulu CrushPro yhteistyössä Mosaiikki ry:n kanssa aloittaa kansainvälisen interaktiivisen RuFi-hankkeen. Autamme Suomessa asuvia lapsia säilyttämään venäjän kielen, opiskelemaan sitä hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla interaktiivisten online-peliemme avulla.

Lapset voivat osallistua kansainväliseen RuFi-hankkeeseen, luoda sen aikana kuusi iloista interaktiivista opettavaa online-peliä venäjäksi ja suomeksi flash-ohjelman avulla ja nähdä millaisilta venäjänkieliset sanat näyttävät suomeksi. Lisäksi kaikki lapset saavat todistukset osallistumisestaan venäjän ja suomen kielillä kansainväliseen hankkeeseen sen päättymisen jälkeen.

CrushPro

Tulevaisuuden ammattikoulu CrushPro on perustanut kurssin yhteistyössä suomalaisen Mosaiikki ry:n kanssa, joka on rekisteröity ja toiminut Suomessa vuodesta 2003 lähtien. Mosaiikki ry. toimittaa Mosaiikki- ja Varpunen-lehtiä, lasten kirjoja sekä online-pelejä. Koko tuotanto julkaistaan kahdella kielellä: venäjäksi ja suomeksi. Järjestön toiminta on valtakunnallista. Päätavoite on venäjän kielen ja kulttuurin tunnetuksi tekeminen Suomessa sekä auttaa venäjänkielisiä asukkaita elämään, opiskelemaan ja työskentelemään uudessa maassa. Toimintaa rahoitetaan avustuksilla. Päärahoittajina RuFi-lastenhankkeessa ovat Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Russki mir -säätiö. Mosaiikki ry:n ja RuFi-hankkeen toimintaan voi tutustua tarkemmin yhdistyksen nettisivuilla:

CrushPro

Lasten sivusto RuFi >>
Lasten pelit RuFi sivustolla>>
Varpunen-lehti (online versio) >>
Lastenprojektista RuFi (Pdf-esitys) >>

CrushPro

Tulevaisuuden ammattikoulu CrushPro on 6-18-vuotiaiden lasten lisäkoulutuskeskus. Koulu on perustettu maaliskuussa 2016 ja sillä on Nuorten innovatiivisen toiminnan keskuksen status. CrushPron päätavoite on ratkaista lasten korkeateknologisen opetuksen puute Moskovassa. Koulu esittelee IT-ammattilaisten ja mediateollisuuden yhteisöä, joka auttaa kouluikäisiä lapsia saamaan ajankohtaisia tietoja tarvittavista osa-alueista ja toteuttamaan omia hankkeitaan.

www.crushpro.ru

Suomennos: Maria Lepistö

Siirry ylösЯндекс.Метрика