№ 7 ( 29 ) 2007

Tervehdys, rakkaat lukijat!

Maahanmuuttajayhdistysten edustajat Jyväskylässä ovat muodostaneet aktiivisen ryhmän, jonka tavoitteena on perustaa maahanmuuttajien asioita ajava kattojärjestö. Haluaisitteko tekin ottaa osaa tähän työhön? Se on todella yksinkertaista! Mosaiikki ry on avannut internet-sivuilleen erillisen osion tästä aiheesta. Menkää osoitteeseen www.mosaiikki.info ja siellä osastoon Monikulttuurisuustalo. Sieltä löytyy tietoa siitä, mitä on jo tehty, mitä tapahtuu juuri nyt ja mitä on luvassa tulevaisuudessa maahanmuuttajayhdistysten kattojärjestön perustamiseksi Jyväskylään. Rajallisista resursseistamme johtuen tietoa on tällä hetkellä tarjolla vain suomeksi.

Jokainen teistä, hyvät lukijat, voi halutessaan lähettää ehdotuksiaan ja kommenttejaan Mosaiikin sähköpostiosoitteeseen mosaiikki@mosaiikki.info Laittakaa viestin aiheeksi “Monikulttuurisuustalo”. Me julkaisemme internetissä lähettämänne tiedot.

Jyväskylän maahanmuuttajilla on nyt mahdollisuus perustaa järjestö, josta voi tulevaisuudessa tulla heille kuin toinen koti. Minusta ei ole viisasta jäädä syrjään. Mitä mieltä te olette?

Kunnioittavasti,
Mosaiikki-lehden päätoimittaja
Tatjana Doultseva ja toimituksen innokas porukka

 

Яндекс.Метрика