№ 3 ( 03 ) 2010

Operaatio Pulssi

toimintaa nuorille

Operaatio Pulssi on syksyllä 2009 alkanut kolmivuotinen projekti, jonka tavoitteena on parantaa 12-18-vuotiaiden vapaa-ajanvietto- ja harrastusmahdollisuuksia Malminkartanon, Kannelmäen ja Pohjois-Haagan alueella. Operaatio Pulssia toteutetaan kaupungin Lähiöprojektin, Helsingin kulttuurikeskuksen, Nuorisoasiainkeskuksen, Työväenopiston läntisen alueopiston ja Kaupunginkirjaston yhteistyönä.

Nuorisohanke Operaatio Pulssi tarjoaa 12-18-vuotiaille monipuolista ohjattua toimintaa: harrastuskursseja, teemailtoja ja tapahtumia. Harrastuskursseja ovat Parkour, Zumba, DJ-kurssi, Rumpukurssi, Kuka minä olen? -kuvataidekurssi, Make a Movie – leffantekokurssi, Diabolo- ja pallojongleerauskurssi sekä Koekuvassa – kokeellisia valokuvausmenetelmiä. Viikoittaisesti järjestetään lautapeli-iltoja Malminkartanon kirjastossa ja elokuvailtoja Nuorisokahvila Clubilla Pohjois-Haagassa.

Operaatio Pulssin kaikki toiminta on maksutonta. Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse tai tapahtumissa / nuorisotaloilla. Lautapeli- ja elokuvailtoihin voi vapaasti tulla paikalle. Syksyn toimintaesitteitä on jaossa mm. alueen kirjastoissa, Kanneltalossa ja tapahtumissa. Sähköposti-ilmoittautumiset osoitteeseen info@operaatiopulssi.net.

Lisätiedot projektista, ilmoittautumisista ym.:

Projektikoordinaattori Hanna-Maria Lehtonen

Helsingin kulttuurikeskus, Kanneltalo

puh. (09) 3103 7591, hanna-maria.lehtonen@hel.fi

www.operaatiopulssi.net
www.hel.fi/lahioprojekti

 

Яндекс.Метрика