№ 1 ( 01 ) 2010

Hyvät Mosaiikki–Helsinki-lehden lukijat!

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että tänä vuonna Helsingissä alkaa ilmestyä Mosaiikki–Helsinki-lehti. Kädessänne on nyt sen ensimmäinen numero. Toivomme kovasti, että pidätte siitä ja että teistä tulee lehden vakituisia lukijoita. Meidän järjestömme Inkerikeskus on Mosaiikki-lehden yhteistyökumppani ja projektin koordinaattori Helsingissä. Me kokoamme ja valmistelemme paikalliset materiaalit, joissa kerrotaan kaupungin asioista ja kulttuuritapahtumista. Toiminnan yleisestä koordinoinnista vastaa Mosaiikki ry, jonka projekteihin voi tutustua internetissä osoitteessa www.mosaiikki.info

Tällä hetkellä Mosaiikki-lehti ilmestyy Mosaiikki ry:n MaMu-Media-projektin puitteissa jo Jyväskylässä (syyskuusta 2004 lähtien), Vaasassa (huhtikuusta 2007) ja Tampereella (helmikuusta 2009 lähtien). Näissä kaupungeissa julkaisulle on jo muodostunut sekä vakituinen lukijakunta että yhteistyöverkosto. Lehden toimituskunta toivoo, että Mosaiikki–Helsinki-lehti saa pääkaupungissa hyvän vastaanoton, ja että se menestyy tulevaisuudessa.

Mosaiikki–Helsinki-lehti on valmis yhteistyöhön. Olemme erittäin iloisia, jos haluatte tehdä yhteistyötä meidän kanssamme ja kertoa lehden sivuilla suomen ja venäjän kielillä oman organisaationne, yhdistyksenne tai projektinne toiminnasta, julkaista erilaisten ryhmien tai kerhojen ohjelmia, tiedottaa omista suunnitelmistanne, kertoa itsestänne tai esittää kysymyksiä. Julkaisemme mielellämme juttuja näkemistänne näytelmistä tai museoista ja näyttelyistä, joihin olette tutustuneet.

Voitte esittää erilaisia ehdotuksianne Inkerikeskukseen. Mosaiikki–Helsinki-lehden toimittaja-koordinaattorina minä pyrin vastaamaan kysymyksiinne mahdollisuuksien mukaan. Yhteystiedot: puh. 09 753 4464 (toimisto), 050 557 6761, sähköposti:
laine.huttunen@inkerikeskus.fi

Haluaisin myös kiittää Mosaiikki–Helsinki-lehden toimittamista ja julkaisemista avustavia rahoittajia, sillä ilman heidän tukeaan lehtemme ei voisi ilmestyä:

Raha-automaattiyhdistys
Venäjän Suomen suurlähetystö

Helsingissä:
Helsingin kulttuurikeskus
Pakolaisapu ry:n Järjestöhautomo

Kunnioittavasti, Laine Huttunen Mosaiikki–Helsinki-lehden toimittaja-koordinaattori

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика