2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 | 


№ 4 (05)


№ 3 (04)


№ 2 (03)


№ 1 (02)

№ 3 ( 04 ) 2012



Mosaiikki Etelä-Karjala toimitukselta

Rakkaat lukijat!

Vuodenajat vaihtuvat vääjäämättömästi pakottaen ihmisten aikataulut seuraamaan itseään! Niiden mukaisesti lehtemme Mosaiikki Etelä-Karjala ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Lehden syysnumero on omistettu syystapahtumille ja menneen kesän tapahtumille. Kesä 2012 on jäänyt jo taakse, mutta mieliimme on jäänyt paljon mukavia muistoja ja kokemuksia... Sää ei meitä paljon hellinyt, vaikka saimmekin pilviverhon takana nauttia hiukan kesän lämmöstä. Mielenkiintoista kyllä, kaikki kaupungin merkittävät kesätapahtumat pystyttiin järjestämään aurinkoisessa ja lämpöisessä säässä!

Tämä numeromme on sillä tavalla ainutlaatuinen, että suurin osa artikkeleista on kirjoitettu paikallisten suomalaisten voimin. Haluan kiittää kaikkia kirjoittajiamme, jotka ovat ystävällisesti suostuneet pyyntööni ja jakaneet tietojaan kirjoittamalla artikkelin lehteemme. Se osoittaa, ettei Mosaiikki Etelä-Karjalan lehtemme ole rajoittunut vain maahanmuuttajaväestöön, vaan että sillä on merkitystä myös kaupungin kantaväestön keskuudessa. Suosio on muuten jo sen verran suuri, että joudumme harkitsemaan painosmäärän suurentamista. Myös lähinaapurimme Svetogorskin asukkaat ovat kiinnostuneita lehdestämme. Olemme saaneet kirjeitä ja lukijoita myös Pietarista sekä ystävyyskaupungistamme Tihvinästä. Tämä on luonnollista, sillä kaupunkimme ainutlaatuisen sijainnin takia meillä pitääkin olla aktiiviset kulttuuriyhteydet Venäjän kanssa. Kiitämme vielä kerran kaikkia avustajiamme sekä lehtemme lukijoita!

Mutta ei tämän numeron ainutlaatuisuus vielä tähän loppunut! Juuri meidän lehdessämme julkaistaan ensimmäisen kerran Mosaiikki-lehtien historiassa kansallispuvuista kertova artikkeli värikuvina eikä mustavalkoisena, niin kuin yleensä. Se lahja on tarkoitettu juuri teille, rakkaat lukijamme. Lukekaa siis ja nauttikaa kauniista värikuvista, jotka lehden toimitus teille ystävällisesti tarjoaa.

Menestystä teidän kaikkien syksyynne ja hyvää satokautta! Toivomme, että kaikki lukijamme ovat saaneet hyvän marja- ja sienisadon ja että nautitte metsässä samoilusta, sillä se palauttaa meidät kaupunkilaiset takaisin juurilleen, luontoon!

Svetlana Ranta,
Mosaiikki Etelä-Karjalan
aluekoordinaattori ja toimittaja
Suomennos: Päivi Nironen

 

Яндекс.Метрика