2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 | 


№ 4 (05)


№ 3 (04)


№ 2 (03)


№ 1 (02)

№ 1 ( 02 ) 2012

Mosaiikki Etelä-Karjalan toimitukselta

On ilo taas tervehtiä teitä arvokkaita, Mosaiikki Etelä-Karjalan lukijoitamme!

Tämä lehti osoittaa, että projektimme toteutuu ja vuonna 2012 lehti tulee ilmestymään myös Etelä-Karjalan alueella! Tämä on vaatinut paljon neuvotteluja viranomaisten kanssa, tapaamisia ja työtä kiinnostuneiden yhteistyökumppaneiden ja rahoittajien saamiseksi. Mutta, kuten tutussa venäläisessä sananlaskussa sanotaan: ”Ei kala lammesta vaivatta nouse”. Nyt jatkamme työtä eteenpäin, kehitämme ja teemme lehdestämme entistä paremman. Mutta siihen tarvitaan teidän apuanne, rakkaat lukijat. Kirjoittakaa meille, millaiset aiheet teitä kiinnostavat, tehkää kysymyksiä ja olkaa oma-aloitteisia. Ehkä joku teistä haluaisi ryhtyä toimittajaksemme ja alkaisi kirjoittaa artikkeleita lehteemme tai lähettäisi valokuvia? Olisimme iloisia kaikista osallistujista.

Pilottinumeromme ilmestyminen herätti paljon kiinnostusta niin Imatran ja Lappeenrannan venäjänkielisen kuin suomalaisenkin väestön keskuudessa. Myös Venäjältä saapuvat turistit ovat olleet hyvin kiinnostuneita lehdestämme. Meille lehden julkaisijoille oli oikein mukavaa saada näin hyvää ja laajaa palautetta, sillä se tarkoittaa, ettei työmme mennyt hukkaan vaan siitä on ihmisille hyötyä. Erityisesti haluan kiittää Venäjän Federaation Suurlähetystöä, joka antoi meille merkittävän avustuksen Mosaiikki Etelä-Karjalan pilottinumeroa varten.

Monet ovat kyselleet, mille alueelle lehteämme jaetaan. Meidän Mosaiikki-lehtemme voi löytää keskuskirjaston lukusalista, sitä saa myös Imatran ortodoksiseurakunnasta, musiikkiopistolta, Itä-Suomen koulusta Imatralta ja Lappeenrannasta, maahanmuuttajatoimistosta, palvelukeskus Momentista, Lappeenrannan konsulaatista sekä Imatran Linnalan koulun venäjän opettajalta. Mainostajillemme on jaettu lehteä 10 kpl, jotta he voivat jakaa sitä asiakkailleen. Lehteä on jaettu myös eri yhdistysten jäsenille ja kaupunkimme asukkaille.

Halutessanne voitte tilata lehteä myös kotiin. Sillä tavalla voitte varmistaa, että saatte lehden takuuvarmasti. Kaikki kysymykset voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen: svetlana.mosaiikki@gmail.com

Toivotamme kaikille lukijoillemme hyvää kevään odotusta ja toivomme, että lehtemme Mosaiikki Etelä-Karjala herättää uutta mielenkiintoa tämän kaupungin kulttuuria ja elämää kohtaan, jossa me kaikki yhdessä asumme!

Svetlana Ranta,
Mosaiikki Etelä-Karjalan lehden
toimittaja ja koordinaattori
Suomennos: Päivi Nironen

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика