№ 3-4 ( 115-116 ) 2016Toimitukselta

Hei, rakkaat lukijat!

Olemme tänä vuonna ulkopuolisista syistä johtuen siirtyneet Mosaiikin kaksoisnumeroiden toimittamiseen. Tästä huolimatta lehtien lukumäärä säilyy ennallaan – 10 numeroa vuodessa. Kaksoisnumeroissa on joitakin etuja tavallisiin lehtiin verrattuna: niihin mahtuu enemmän materiaalia, minkä vuoksi lukijat saavat yhdestä lehdestä tietoonsa runsaasti hyödyllistä tietoa.

Muistutamme, että jokainen teistä voi osallistua lehtien sisältöjen muotoutumiseen. Lähettäkää meille omia artikkeleitanne sekä toiveita teemoista, jotka ovat teille tärkeitä. Emme lupaa, että voimme täyttää kaikki toiveet, mutta yritämme voimiemme ja mahdollisuuksien mukaamme tehdä sen. Kysymyksiänne, ehdotuksianne ja muita asioita koskevat juttunne, lähettäkää työsähköpostiimme, joka on edelleen sama: mosaiikki@mosaiikki.info

Kesäaikana melkein koko toimituksemme on lomalla heinäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Tuona aikana meillä on harvoin mahdollisuuksia reagoida kysymyksiinne ja toiveisiinne. Yrittäkää olla meihin yhteydessä joko ennen heinäkuun puoliväliä tai elokuun lopussa.

Toivotamme kaikille aurinkoista kesää, hyvää lomaa, jaksamista ja hyvää mieltä!


Kunnioittavasti, Tatjana Doultseva,
Mosaiikki-lehden päätoimittaja

Suomennos: Maria Lepistö