Uusia pelejä

Venäläinen kansankulttuuri: Kirjoita näppäimistöllä

Peli «Venäläinen kansankulttuuri» tutustuttaa lapsia venäläisen kulttuurin elementteihin perinteisten vaatteiden, kansansoittimien ja venäläisen keittiön kautta. Lapsia pyydetään kirjoittamaan näppäimistöllä sanat kuvan sisällöstä. Vaikeuksien sattuessa voi käyttää «Tähti» -vihjettä. Hymiöiden muodossa oleva laskuri tallentaa oikeat ja virheelliset vastaukset ja kannustaa pelaajia pyrkimään voittoon. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota ja laajentaa sanastoa tutustumalla venäläisen kulttuurin elementteihin. Peli on suunniteltu ala- ja yläkouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Kultaisen renkaan kaupunkeja: Tietokilpailu

Peli «Kultaisen renkaan kaupunkeja: Tietokilpailu» esittää lapsille historiallisia faktoja Kultaisen renkaan jokaisesta kahdeksasta kaupungista sekä sisältää mielenkiintoisia tietokilpailun kysymyksiä - kaksi kysymystä kaupunkia kohden. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota, laajentaa sanastoa ja edistää muistamista. Laskuri, joka tallentaa oikeat ja virheelliset vastaukset, kannustaa pelaajia pyrkimään voittoon. Pelissä lapset tutustuvat venäläisen kulttuurin elementteihin Kultaisen renkaan kaupunkien nähtävyyksien kautta. Peli on suunniteltu yläkouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Leikimme ammatteja

Peli «Leikimme ammatteja» esittää lapsille substantiiveja, joita käytetään tutustuttaessa eri ammattien sisältöön. Pelissä on valittava oikea substantiivi - ammatin nimi, joka sopii kuvan sisältöön. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota, kehittää puhetta, kartuttaa sanastoa laajentamalla lapsen näköpiiriä ja käsitystä ympäröivästä maailmasta. Peli tutustuttaa lapsia ammattien maailmaan ja aikuisten työhön värikkäiden kuvien avulla. Peli on suunniteltu alakouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Muodosta sana 1: Mitä eläimiä Venäjällä elää 1

Peli «Kokoa sana 1: Mitä eläimiä Venäjällä elää 1» tutustuttaa lapset Venäjän eläinmaailmaan ja opettaa heitä muodostamaan sanat kirjaimista oikein. Pelin hauska ja värikäs kuvitus innostaa lapsia oppimaan ja muistamaan sanoja. Pelin tarkoituksena on laajentaa sanastoa, keskittää huomiota, edistää muistamista, kehittää hienomotoriikkaa. Peli on suunniteltu alakouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Leikimme ammatteja: Verbit

Peli «Leikimme ammatteja: Verbit» esittää lapsille verbejä, joita käytetään tutustuttaessa eri ammattien sisältöön. Pelissä on valittava oikea verbi, joka sopii kuvan sisältöön. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota, kehittää puhetta, kartuttaa sanastoa laajentamalla lapsen näköpiiriä ja käsitystä ympäröivästä maailmasta. Peli tutustuttaa lapsia ammattien maailmaan ja aikuisten työhön värikkäiden kuvien avulla. Peli on suunniteltu alakouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Muodosta sana 1: Mitä eläimiä Venäjällä elää 2

Peli «Kokoa sana 1: Mitä eläimiä Venäjällä elää 2» tutustuttaa lapset Venäjän eläinmaailmaan ja opettaa heitä muodostamaan sanat kirjaimista oikein. Pelin hauska ja värikäs kuvitus innostaa lapsia oppimaan ja muistamaan sanoja. Pelin tarkoituksena on laajentaa sanastoa, keskittää huomiota, edistää muistamista, kehittää hienomotoriikkaa. Peli on suunniteltu alakouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Leikimme ammatteja: Muodosta lause

Peli «Leikimme ammatteja: Muodosta lause» opettaa lapsia muodostamaan yksinkertaisia ​​lauseita annetuista sanoista oikeassa järjestyksessä. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota, kehittää puhetta, kartuttaa sanastoa laajentamalla lapsen näköpiiriä ja käsitystä ympäröivästä maailmasta. Peli tutustuttaa lapsia ammattien maailmaan ja aikuisten työhön värikkäiden kuvien avulla. Se myös kehittää kykyä rakentaa loogisia yhteyksiä, auttaa oppimaan lauseiden muodostamista tarkoituksenmukaisista sanoista. Peli on suunniteltu ala- ja yläkouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Muodosta sana 2: Mitä eläimiä Venäjällä elää 3

Peli «Kokoa sana 2: Mitä eläimiä Venäjällä elää 3» tutustuttaa lapset Venäjän eläinmaailmaan ja opettaa heitä muodostamaan sanat kirjaimista oikein. Pelin vaikeusaste on kaksi: ehdotettujen kirjainten joukossa on ylimääräisiä, jotka pelaajan on nähtävä ja suljettava pois. Pelin hauska ja värikäs kuvitus innostaa lapsia oppimaan ja muistamaan sanoja. Pelin tarkoituksena on laajentaa sanastoa, keskittää huomiota, edistää muistamista, kehittää hienomotoriikkaa. Peli on suunniteltu alakouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Leikimme ammatteja: Lausejuna

Peli «Leikimme ammatteja: Lausejuna» opettaa lapsia muodostamaan yksinkertaisia lauseita annetuista sanoista oikeassa järjestyksessä. Jos lause laaditaan oikein, ruudulle ilmestyy värikäs kuva lauseen sisällöstä. Näin ollen lapsilla on mahdollisuus lauseen muodostamisen lisäksi myös nähdä visuaalisesti sen sisältö kuvan kautta. Se auttaa kehittämään mielikuvitusta ja tekemään oppimisesta mielenkiintoisempaa. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota, kehittää puhetta, kartuttaa sanastoa laajentamalla lapsen näköpiiriä ja käsitystä ympäröivästä maailmasta. Se myös kehittää kykyä rakentaa loogisia yhteyksiä, auttaa oppimaan lauseiden muodostamista tarkoituksenmukaisista sanoista. Peli on suunniteltu ala- ja yläkouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Muodosta sana 2: Mitä eläimiä Venäjällä elää 4

Peli «Kokoa sana 2: Mitä eläimiä Venäjällä elää 4» tutustuttaa lapset Venäjän eläinmaailmaan ja opettaa heitä muodostamaan sanat kirjaimista oikein. Pelin vaikeusaste on kaksi: ehdotettujen kirjainten joukossa on ylimääräisiä, jotka pelaajan on nähtävä ja suljettava pois. Pelin hauska ja värikäs kuvitus innostaa lapsia oppimaan ja muistamaan sanoja. Pelin tarkoituksena on laajentaa sanastoa, keskittää huomiota, edistää muistamista, kehittää hienomotoriikkaa. Peli on suunniteltu alakouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Leikimme ammatteja: kysymykset

Peli «Leikimme ammatteja: Kuka olen? Missä työskentelen? Mitä teen? » opettaa lapsia vastaamaan oikein kuvien sisältöä koskeviin kysymyksiin. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota, luoda loogisia yhteyksiä, kehittää puhetta, kartuttaa sanastoa laajentamalla lapsen näköpiiriä ja käsitystä ympäröivästä maailmasta. Peli tutustuttaa lapsia ammattien maailmaan ja aikuisten työhön värikkäiden kuvien avulla ja opettaa valitsemaan oikean vastauksen ehdotetuista vaihtoehdoista. Peli on suunniteltu ala- ja yläkouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Mitä Venäjällä kasvaa: Kirjoita näppäimistöllä

Peli «Mitä Venäjällä kasvaa» ei vain tutustuta lapsia Venäjällä kasvavien marjojen, kukkien, sienien ja vihannesten nimiin, vaan myös kehottaa pelaajia kirjoittamaan itse niiden nimet näppäimistöllä. Hymiöiden muodossa oleva laskuri tallentaa oikeat ja virheelliset vastaukset ja kannustaa pelaajia pyrkimään voittoon. Pelin tarkoituksena on keskittää huomiota ja kartuttaa sanastoa laajentamalla lapsen näköpiiriä ja käsitystä ympäröivästä maailmasta. Peli on suunniteltu alakouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijan Nina Gedevskayan piirroksia.

Arvaa sana: Kirjoita näppäimistöllä

Peli «Arvaa sana» auttaa lapsia harjoittelemaan muistiaan ja värikkäiden kuvien avulla inspiroi heitä oppimaan ja muistamaan eri sanoja. Peli auttaa myös oppimaan uusia sanoja ja täydentämään siten sanastoa. Lapsia pyydetään kirjoittamaan näppäimistöllä kuvan sisältöä vastaavat sanat. Vaikeuksien sattuessa voi käyttää «Tähti» -vihjettä. Hymiöiden muodossa oleva laskuri tallentaa oikeat ja virheelliset vastaukset ja kannustaa pelaajia pyrkimään voittoon. Peli on suunniteltu ala- ja yläkouluikäisille. Pelissä on käytetty lastenhankkeen taiteilijoiden Nina Gedevskayan, Alexandra Sholokhovan ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Mitä eläimiä Venäjällä elää

Pelin aikana lapset tutustuvat venäläisiin aakkosiin ja oppivat Venäjällä elävien eläinten, lintujen ja hyönteisten nimiä. Peli edistää sanaston laajenemista. Peli on suunnattu päiväkoti-ikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Mitä Venäjällä kasvaa

Pelin aikana lapset tutustuvat venäläisiin aakkosiin ja Venäjän kasvien maailmaan. Venäjällä kasvavien kukkien, marjojen, vihannesten, sienien nimet tulevat lapsille tutuiksi. Peli edistää sanaston laajenemista. Peli on suunnattu päiväkoti-ikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Nina Gedevskayan ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Venäläiset sadut: Tietovisa

Pelissä lapsille esitellään venäläisten satujen hahmoja ja pyydetään vastaamaan kuvien sisältöä koskeviin kysymyksiin. Peli herättää kiinnostusta venäläiseen kulttuuriin satujen sankarien kautta. Peli on suunnattu päiväkoti- ja ala-asteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Masha kylässä

Pelissä lapset oppivat laatimaan esittelevää tarinaa juonikuvien sarjan aiheesta «Talonpoikaistyttö Mashan päivä 1800-luvulla». Peli keskittyy tapahtumien järjestykseen sekä esittelee Venäjän kulttuurin elementtejä talonpoikaistyttö Mashan kautta. Peli on suunnattu ala- ja yläasteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Verbit: Masha kylässä

Pelissä lapset tutustuvat venäjän kielen verbeihin sekä venäläisen kulttuurin elementteihin Masha-tytön päivittäisten tehtävien kautta. Masha asuu 1800-luvun venäläisessä kylässä. Peli on suunnattu ala- ja yläasteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Opitaan verbejä venäläisten satujen sankarien kanssa

Pelissä lapset tutustuvat venäjän kielen yksinkertaisiin verbeihin ja oppivat käyttämään niitä. Peli herättää kiinnostusta venäläiseen kulttuuriin venäläisten satujen sankarien kautta. Peli on suunnattu ala- ja yläasteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Venäjän eeppiset sankarit

Pelissä lapset tutustuvat sanaluokkiin «Venäjän eppisten runojen (bylinojen) sankarit» — aiheisten juonikuvien avulla. Samanaikaisesti peli herättää kiinnostusta venäläiseen kulttuuriin venäläisten sankarien (bogatyrien) — Venäjän Maan puolustajien kautta. Pelin aikana lapset oppivat paljon uusia ja mielenkiintoisia asioita jokaisesta pelin sankarista. Peli on suunnattu ala- ja yläasteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Venäläiset juhlat

Pelissä lapset tutustuvat sanaluokkiin «Venäläiset juhlat»-aiheisten juonikuvien avulla. Samanaikaisesti peli herättää kiinnostusta venäläiseen kulttuuriin venäläisiä juhlia koskevan materiaalin avulla. Peli on suunnattu ala- ja yläasteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Mielenkiintoista tietoa Venäjän kirkoista

Pelissä lapset tutustuvat Venäjän ortodoksiseen kulttuuriin. Pelin aikana lapset oppivat paljon uutta ja mielenkiintoista Venäjän kirkoista temaattisen tietokilpailun avulla. Peli on suunnattu yläasteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Venäjän kaupunkien vaakunat

Pelissä lapset oppivat tunnistamaan Venäjän kaupunkien vaakunoita, hankkivat lisätietoja ja tutustuvat samalla Venäjän kaupunkien nimiin: sekä tuttuihin että tuntemattomiin. Peli on suunnattu yläasteikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Harri Kallion ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Odenwall Anette Marina (Suomi)

Hämäläinen Harri Sakari (Suomi)

Laakkonen Anssi Mikael (Suomi)

Valter Doul (Jyväskylä, Suomi)

Nikulin Leonid (Pietari, Venäjä) / Никулин Леонид Валерьевич (г. С.Петербург, Россия), 2014

Rastorgueva Tatiana (Suomi) / Расторгуева Татьяна (Финляндия), 2015

Kopylova Ekaterina(Suomi)/ Копылова Екатерина (Финляндия), 2016

Kopylov Igor (Pietari, Venäjä) / Копылов Игорь(г. С.Петербург, Россия ), 2016