Suomi 100 v.

Suomen kaupunkien vaakunat

Peli ”Suomen kaupunkien vaakunat” syntyi osana Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta. Tämä peli värikkäiden kuvien avulla auttaa lapsia nopeammin painaa muistiin Suomen kaupunkien nimet, nähdä, miten ne kirjoitetaan oikein kahdella kielellä – suomeksi ja venäjäksi, sekä tutustua eri kaupunkien vaakunoihin. Peli auttaa kehittämään visuaalista muistia, olla tarkkana ja osata keskittyä. Peli on suunniteltu keski- ja yläkouluikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Harri Kallion piirroksia.

Kalevala

Peli ”Kalevala” on rakennettu Suomen 100-vuotisjuhlavuoden puitteissa. Tässä pelissä lapset voivat tutustua kansalliseepos Kalevalan päähahmoihin: Lemminkäinen, Väinämöinen, Ilmarinen, Louhi. He myös näkevät, miten nämä nimet kirjoitetaan ja tavutetaan kahdella kielellä – suomeksi ja venäjäksi. Peli auttaa kehittämään lasten näkömuistia, tarkkuutta ja keskittymiskykyä. Tämän lisäksi Kalevala-pelin tehtävänä on eloisan kuvan kautta herättää lapsissa kiinnostusta tutustua vanhoihin suomalaisiin sankareihin ja lukea karjalais-suomalaista Kalevala-eeposta. Peli on suunnattu yläkouluikäisille lapsille. Pelissä on käytetty taiteilija Joona Räisäsen piirroksia.

Eläintarha

Eläintarha-peli auttaa lapsia aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien ja ohjelman komentojen avulla parantamaan keskittymiskykyä ja kehittämään näkömuistia. Peli auttaa ymmärtämään sanojen tavutussääntöjä. Lapset oppivat uusia sanoja aiheesta ”Eläintarha” ja laajentavat omaa sanavarastoaan suomeksi ja venäjäksi. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Joona Räisäsen piirroksia.

Suomi: luonto ja ihminen

Kuvaus tulossa

Matkustamme ympäri Suomea

Kuvaus tulossa

Tunnetut suomalaiset

Kuvaus tulossa

Uusi peli tulossa

Uusi peli tulossa

Uusi peli tulossa

Uusi peli tulossa

Uusi peli tulossa

Uusi peli tulossa

Uusi peli tulossa

Uusi peli tulossa

Odenwall Anette Marina (Suomi)

Hämäläinen Harri Sakari (Suomi)

Laakkonen Anssi Mikael (Suomi)

Valter Doul (Jyväskylä, Suomi)

Nikulin Leonid (Pietari, Venäjä) / Никулин Леонид Валерьевич (г. С.Петербург, Россия), 2014

Rastorgueva Tatiana (Suomi) / Расторгуева Татьяна (Финляндия), 2015

Kopylova Ekaterina(Suomi)/ Копылова Екатерина (Финляндия), 2016

Kopylov Igor (Pietari, Venäjä) / Копылов Игорь(г. С.Петербург, Россия ), 2016