Kielioppi

Kokoa sana 1

Kuvaus tulossa

Kokoa sana 2

Kuvaus tulossa

Kenen pesä? 2

Kuvaus tulossa

Vuodenajat 2

Kuvaus tulossa

Kenen pesä?

Kuvaus tulossa

Vuodenajat

Kuvaus tulossa

Mashan päivä

Kuvaus tulossa

Verbit: Mashan päivä

Kuvaus tulossa

Juna-lause

Kuvaus tulossa

Kirjava Kana

Kuvaus tulossa

Arvoitukset

Kuvaus tulossa

Arvoitukset

Arvoitukset -peli tutustuttaa lapset hauskassa muodossa esitettyihin arvoituksiin. Lapsille tarjotaan mahdollisuutta ratkaista arvoitus valitsemalla oikea kuva. Näin lapsi oppii keskittymään, löytämään ehdotetuista vaihtoehdoista oikean. Pelin aikana lasten sanavarasto laajenee, kuvallinen ja looginen ajattelu kehittyy. Peli toimii kahdella kielellä: venäjäksi ja suomeksi. Peli on suunnattu esikouluikäisille lapsille ja alakoululaisille. Peli on rakennettu yhteistyössä tulevaisuuden CrushPro ammattikoulun oppilaiden kanssa kurssiopettajien Evgeni Vasiljevin ja Stanislav Koroljovin johdolla. Evgeni ja Stanislav ovat indie-pelien kehittäjiä. Pelissä on käytetty taiteilijoiden Alexandra Sholokhovan ja Nina Gedevskajan piirroksia.

Mikä on syötävää?

Peli ”Syötävä – Ei syötävä” tutustuttaa lapsia esineympäristöön. Peli opettaa lapsia erottamaan, mikä kelpaa syötäväksi ja mikä ei kelpaa. Pikku lapsille peli on samanaikaisesti hauska ja erittäin hyödyllinen, koska vaatii lapsilta tarkkuutta ja sitkeyttä. Peli on suunnattu pienille päiväkoti-ikäisille lapsille. Peli on rakennettu yhteistyössä tulevaisuuden CrushPro oppilaiden kanssa, joiden opettajina ovat indie-pelien kehittäjät Evgeni Vasiljev ja Stanislav Koroljov. Pelissä on käytetty taiteilijoiden Nina Gedevskajan ja Alexandra Sholokhovan piirroksia.

Muodosta lause

Pelissä ”Muodosta lause” lapsen pitää valita kuvan aiheeseen sopivat sanat ja rakentaa niistä lause. Näin lapset oppivat muodostamaan lauseen oikein suomen ja venäjän kielillä. Peli auttaa kehittämään loogista ajattelua, olla tarkkana ja osata keskittyä. Peli on tarkoitettu ala- ja yläkouluikäisille lapsille. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijoiden Nina Gedevskajan, Elena Krushelnitskajan ja Joona Räisäsen piirroksia.

Odenwall Anette Marina (Suomi)

Hämäläinen Harri Sakari (Suomi)

Laakkonen Anssi Mikael (Suomi)

Valter Doul (Jyväskylä, Suomi)

Nikulin Leonid (Pietari, Venäjä) / Никулин Леонид Валерьевич (г. С.Петербург, Россия), 2014

Rastorgueva Tatiana (Suomi) / Расторгуева Татьяна (Финляндия), 2015

Kopylova Ekaterina(Suomi)/ Копылова Екатерина (Финляндия), 2016

Kopylov Igor (Pietari, Venäjä) / Копылов Игорь(г. С.Петербург, Россия ), 2016