Kielet

Hauskat Aakkoset

Hauskat aakkoset -peli auttaa kauniiden kuvien avulla muistamaan, miltä kirjaimet näyttävät, yhdistämään kirjaimen ja samalla kirjaimella alkavan kuvan sekä tavuttamaan sanoja. Peli on suunnattu esikouluikäisille ja ekaluokkalaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Kulkuvälineet

Kulkuvälineet-peli parantaa aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien ja ohjeiden avulla lasten keskittymiskykyä ja auttaa kehittämään näkömuistia. Peli auttaa ymmärtämään sanojen tavutussääntöjä. Samalla peli opettaa uusia sanoja ja laajentaa sanavarastoa. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijoiden Alexandra Sholokhovan, Nina Gedevskajan ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Sanaristikko

Sanaristikko-peli auttaa kauniiden kuvien avulla kehittämään muistia ja laajentamaan sanavarastoa. Peli kehittää keskittymis- ja huomiokykyä ja opettaa lapselle ahkeruutta. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Alexandra Sholokhovan piirroksia.

Sanapeli

Sanapeli auttaa kehittämään muistia. Värikkäät ja hauskat kuvat tekevät sanojen opiskelusta ja muistamisesta hauskaa. Samalla peli opettaa uusia sanoja ja laajentaa sanavarastoa. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijoiden Nina Gedevskajan, Alexandra Sholokhovan ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Yhdistä sanat - Linnut

Yhdistä sanat - Linnut –peli auttaa lapsia värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Pelin aikana lapset voivat tutustua sanojen oikeinkirjoitukseen, oppia tavutussääntöjä sekä oppia yhdistämään kuvan ja sanan toisiinsa. Peli auttaa kehittämään näkömuistia, huomio- ja keskittymiskykyä. Peli on suunnattu alakouluikäisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Yhdistä sanat - Kukat

Yhdistä sanat – Kukat –peli auttaa lapsia värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Pelin aikana lapset voivat tutustua sanojen oikeinkirjoitukseen sekä oppia yhdistämään kuvan ja sanan toisiinsa. Peli auttaa kehittämään näkömuistia, huomio- ja keskittymiskykyä. Peli on suunnattu alakouluikäisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Karkailevat tavut

Karkailevat tavut -peli parantaa aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien ja ohjeiden avulla lasten keskittymiskykyä ja auttaa kehittämään näkömuistia. Peli auttaa ymmärtämään sanojen tavutussääntöjä. Samalla peli opettaa uusia sanoja ja laajentaa sanavarastoa. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Koulu

Koulu-peli parantaa aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien ja ohjeiden avulla lasten keskittymiskykyä ja auttaa kehittämään näkömuistia. Peli auttaa ymmärtämään sanojen tavutussääntöjä. Samalla peli opettaa uusia sanoja ja laajentaa sanavarastoa. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Ruokakauppa

Ruokakauppa-peli parantaa aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien ja ohjeiden avulla lasten keskittymiskykyä ja auttaa kehittämään näkömuistia. Peli auttaa ymmärtämään sanojen tavutussääntöjä. Samalla peli opettaa uusia sanoja ja laajentaa sanavarastoa. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Verbit: Kuinka eläimet ja linnut puhuvat

Kuinka eläimet ja linnut puhuvat -peli auttaa kauniiden kuvien avulla nopeammin ja paremmin muistamaan verbejä ja ymmärtämään, mitä ne tarkoittavat. Peli auttaa kehittämään muistia ja laajentamaan sanavarastoa. Peli on suunnattu päiväkoti- ja esikouluikäisille lapsille. Sitä voidaan käyttää myös alakouluikäisten opetuksessa. Pelata voidaan sekä yksin, että ryhmässä. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Verbit: Mitä eläimet tekevät

Mitä eläimet tekevät -peli auttaa kauniiden kuvien avulla nopeammin ja paremmin muistamaan verbejä ja ymmärtämään, mitä ne tarkoittavat. Pelin aikana lapset oppivat valitsemaan oikean kuvan ja siihen sopivan verbin. Peli auttaa kehittämään muistia ja laajentamaan sanavarastoa. Peli on suunnattu päiväkoti- ja esikouluikäisille lapsille. Sitä voidaan käyttää myös alakouluikäisten opetuksessa. Pelata voidaan sekä yksin, että ryhmässä. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Verbit: Minun päiväni

Minun päiväni -peli opettaa aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien avulla koota tavuista sanoja ja laajentaa sanavarastoa. Peli auttaa ymmärtämään sanojen tavutussääntöjä. Samalla peli parantaa keskittymiskykyä ja auttaa kehittämään näkömuistia. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Minun perheeni

Minun perheeni-pelin värikkäiden kuvien avulla lapset vierailevat sopuisassa perheessä ja näkevät, kuinka viettävät aikaa perheen aikuiset ja lapset. Jokaiselle kuvalle on kysymys, minkä johdosta lapset oppivat ajattelemaan loogisesti ja löytämään oikean vastauksen. Pelin kaksikielisyys auttaa muistamaan tärkeimmät perheenjäsenet suomeksi ja venäjäksi. Peli auttaa kehittämään visuaalista muistia, olla tarkkana ja osata keskittyä. Peli on suunniteltu päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille. Mutta pelata voi nuorempikin lapsi aikuisen kanssa, joka selittää hänelle pelisääntöjä. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Verbit: Minun perheeni

Minun perheeni –peli auttaa kauniiden kuvien avulla nopeammin ja paremmin muistamaan verbejä ja ymmärtämään, mitä ne tarkoittavat. Tämän tuloksen saavuttamiseksi jokaiselle verbille on valittu sopiva substantiivi. Värikkäällä kuvalla yksinkertaisella ja lapsen kannalta ymmärrettävällä tavalla on näytetty itse toiminto. Pelin aikana lapset opettelevat valitsemaan oikean kuvan ja asianmukaisen verbin. Peli auttaa kehittämään muistia ja laajentamaan sanavarastoa. Peli on suunnattu päiväkoti-ikäisille lapsille. Sitä voidaan käyttää myös alakouluikäisten opetuksessa. Pelata voidaan sekä yksin, että ryhmässä. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää sekä kartuttaa sanavarastoa molemmilla kileillä. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilija Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Odenwall Anette Marina (Suomi)

Hämäläinen Harri Sakari (Suomi)

Laakkonen Anssi Mikael (Suomi)

Valter Doul (Jyväskylä, Suomi)

Nikulin Leonid (Pietari, Venäjä) / Никулин Леонид Валерьевич (г. С.Петербург, Россия), 2014

Rastorgueva Tatiana (Suomi) / Расторгуева Татьяна (Финляндия), 2015

Kopylova Ekaterina(Suomi)/ Копылова Екатерина (Финляндия), 2016

Kopylov Igor (Pietari, Venäjä) / Копылов Игорь(г. С.Петербург, Россия ), 2016