Eläinten ja kasvien nimet

Tutustu viidakkoon

Tutustu viidakkoon – peli auttaa värikkäiden kuvien avulla yhdistämään kuvan ja sanan toisiinsa. Samalla peli laajentaa lasten tietämystä – lapset tutustuvat viidakon asukkaisiin. Peli on tarkoitettu esikouluikäisille ja ekaluokkalaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Koiranäyttelyssä

Koiranäyttelyssä-peli auttaa värikkäiden kuvien avulla muistamaan koirien rotujen nimet suomen ja venäjän kielellä. Peli auttaa kehittämään muistia, laajentamaan sanavarastoa. Peli myös kehittää lapsen keskittymis- ja huomiokykyä. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Kotieläimet ja linnut

Kotieläimet ja linnut –peli auttaa lapsia aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Pelin aikana lapset tutustuvat erilaisiin kotieläimiin ja lintuihin, sekä saavat tietää miten niiden nimet kirjoitetaan. Samalla lapset oppivat yhdistämään kuvan ja sanan toisiinsa. Peli auttaa kehittämään näkömuistia ja huomiokykyä. Peli on suunnattu esikoulun lapsille ja alakouluikäisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Vihannekset

Vihannekset-peli auttaa lapsia aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Pienet lapset, jotka eivät osaa lukea, voivat oppia tunnistamaan vihanneksia pelin avulla ja kuvaamaan niitä värikkäiden kuvien pohjalta. Tämä auttaa kehittämään näkömuistia ja selkeää puhetapaa. Suuremmat lapset voivat tutustua tavutussääntöihin pelin aikana. Peli on suunnattu päiväkodin ja esikoulun lapsille sekä alakoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Hedelmät

Hedelmät-peli auttaa lapsia aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Pienet lapset, jotka eivät osaa lukea, voivat oppia tunnistamaan vihanneksia pelin avulla ja kuvaamaan niitä värikkäiden kuvien pohjalta. Tämä auttaa kehittämään näkömuistia ja selkeää puhetapaa. Suuremmat lapset voivat tutustua . Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Hyönteiset

Hyönteiset-peli auttaa värikkäiden kuvien avulla muistamaan hyönteisten nimet suomen ja venäjän kielellä. Peli auttaa kehittämään muistia, laajentamaan sanavarastoa. Peli myös kehittää lapsen keskittymis- ja huomiokykyä. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Kalojen maailma

Kalojen maailma -peli auttaa värikkäiden kuvien avulla yhdistämään kuvan ja sanan toisiinsa. Samalla peli laajentaa lasten tietämystä – lapset tutustuvat kaloihin. Peli on tarkoitettu esikouluikäisille ja ekaluokkalaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijoiden Nina Gedevskajan ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Marjat

Marjat–peli auttaa lapsia ja aikuisia värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Pelin aikana lapset voivat tutustua sanojen oikeinkirjoitukseen sekä oppia yhdistämään kuvan ja sanan toisiinsa. Peli auttaa kehittämään näkömuistia, huomio- ja keskittymiskykyä. Peli on suunnattu alakouluikäisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijoiden Alexandra Sholokhovan, Nina Gedevskajan ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Kirjoita nimi

Kirjoita nimi -peli auttaa kehittämään muistia. Värikkäät ja hauskat kuvat tekevät sanojen opiskelusta ja muistamisesta hauskaa. Peli opettaa uusia sanoja ja laajentaa sanavarastoa. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijoiden Nina Gedevskajan, Alexandra Sholokhovan ja Elena Krushelnitskayan piirroksia.

Sienet

Sienet–peli auttaa lapsia värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Pelin aikana lapset voivat tutustua sanojen oikeinkirjoitukseen sekä oppia yhdistämään kuvan ja sanan toisiinsa. Peli auttaa kehittämään näkömuistia, huomio- ja keskittymiskykyä. Peli on suunnattu alakouluikäisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää. Pelissä on käytetty lastenprojektin taiteilijan Nina Gedevskajan piirroksia.

Värit

Värit–peli auttaa lapsia värikkäiden kuvien avulla muistamaan sanoja ja samalla laajentamaan sanavarastoa. Peli auttaa kehittämään näkömuistia, huomio- ja keskittymiskykyä. Peli on suunnattu alakouluikäisille. Pelissä voi oppia sekä suomea että venäjää.

Tähdistöjen nimet

Tähdistöjen nimet -peli tutustuttaa lapset öisellä taivaalla nähtävissä oleviin tähtikuvioihin. Pelin aikana lapset oppivat tähtikuvioiden nimet ja näkevät tähtikuvioissa olevien yksittäisten tähtien sijainnin. Peli auttaa lapsia aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien avulla oppimaan keskittymään ja kehittämään näkömuistia. Lapset oppivat ymmärtämään sanojen tavutussääntöjä. Pelin aikana lapset oppivat uusia sanoja ja näin laajentavat suomen- ja venäjänkielistä sanavarastoaan. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä on käytetty taiteilija Harri Kallion piirroksia.

Tähtikuviot

Tähtikuviot-peli tutustuttaa lapset öisellä taivaalla nähtävissä oleviin tähtikuvioihin. Pelin aikana lapset oppivat tähtikuvioiden nimet ja näkevät tähtikuvioissa olevien yksittäisten tähtien sijainnin. Peli auttaa lapsia aiheeseen liittyvien värikkäiden kuvien avulla oppimaan keskittymään, kehittämään näkömuistia ja samoin laajentamaan näköpiiriään ja oppimaan uutta. Pelin aikana lapset laajentavat suomen- ja venäjänkielistä sanavarastoaan. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä on käytetty taiteilija Harri Kallion piirroksia.

Löydä tähdistö

Löydä tähdistö -peli tutustuttaa lapset öisellä taivaalla nähtävissä oleviin tähtikuvioihin. Pelin aikana lapset oppivat tähtikuvioiden nimet ja näkevät tähtikuvioissa olevien yksittäisten tähtien sijainnin. Peli auttaa lapsia taivaalle ”piilotettujen” tähtikuvioiden avulla oppimaan keskittymään, kehittämään näkömuistia ja samoin laajentamaan näköpiiriään ja oppimaan uutta. Pelin aikana lapset laajentavat suomen- ja venäjänkielistä sanavarastoaan. Peli on suunnattu ala- ja yläkoululaisille. Pelissä on käytetty taiteilija Harri Kallion piirroksia.

Odenwall Anette Marina (Suomi)

Hämäläinen Harri Sakari (Suomi)

Laakkonen Anssi Mikael (Suomi)

Valter Doul (Jyväskylä, Suomi)

Nikulin Leonid (Pietari, Venäjä) / Никулин Леонид Валерьевич (г. С.Петербург, Россия), 2014

Rastorgueva Tatiana (Suomi) / Расторгуева Татьяна (Финляндия), 2015

Kopylova Ekaterina(Suomi)/ Копылова Екатерина (Финляндия), 2016

Kopylov Igor (Pietari, Venäjä) / Копылов Игорь(г. С.Петербург, Россия ), 2016