№ 1 ( 43 ) 2016



KUMPPANUUSKESKUS
Tukea, tietoa ja lähellä oloa

Kumppanuuskeskus mahdollistaa mukavaa yhdessäoloa, mielekästä tekemistä sekä tukea ja palveluja, jotka lisäävät ihmisten välistä kanssakäymistä ja suvaitsevaisuutta.

Kumppanuuskeskuksen tavoitteena on ensisijaisesti ikääntyneiden monipuolisen ja keskitetyn tuen, avun ja tiedon välittäminen sekä osallisuuden vahvistaminen. Kumppanuustoimijoilla on paljon tietoa, erityisosaamista ja asiantuntemusta omasta erityisalastaan. Tätä tietoa he jakavat hyvin mielellään kaikille siitä kiinnostuneille.

Kumppanuuskeskus tarjoaa paikan ja toimintaedellytyksiä yhdistyksille, projekteille ja ryhmille, joiden toiminnassa huomioidaan ikääntyvän väestön hyvinvointi. Toimijoiden välistä yhteistyötä ohjaa Kumppanuustoimijoiden edustajista koostuva Kumppanuustyöryhmä.

Kumppanuuskeskuksen toimijat tavoittavat toiminnallaan noin 2 400 kaupunkilaista. Kumppanuustoimijat tarjoavat yhdistystensä kautta jäsenilleen monimuotoista toimintaa, tietoa, osallisuutta ja sosiaalista kanssakäymistä. Monipuolisten luentojen ja esitysten kautta osallistujat saavat tietoa heitä kiinnostavista asioista. Liikunta-, taide- ja musiikkiryhmät sekä erilaiset retket ovat mukavaa yhdessäoloa ja pitävät mielen sekä kehon virkeänä.

Kaikessa Kumppanuuskeskuksen toiminnassa toimitaan seuraavien arvojen mukaisesti

  • Inhimillisyys ja ihmisen kunnioittaminen
  • Kumppanuus ja tasavertaisuus
  • Avoimuus
  • Kansalaislähtöisyys.

Kumppanuuskeskuksen osoite on Vuorikatu 2-4, C-rappu, 3. krs.
Toimijat ovat paikalla sopimuksen mukaan. Tule, tutustu, kokeile ja viihdy!

Lähde: www.vaasa.fi/uutinen/kumppanuuskeskus-tukea-tietoa-ja-lahella-oloa

Venäjännös: Irina Senkina

 

Яндекс.Метрика