2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010
2009 |  2008 |  2007 | 


№ 4 (30)


№ 3 (29)


№ 2 (28)


№ 1 (27)

№ 1 ( 27 ) 2012

Avunpyyntö

Hei kaikki, rakkaat lukijat! Hyvää kevättä kaikille!

Tänään olemme päättäneet pyytää teiltä apua. Mosaiikki-Vaasa -lehtemme on saanut paljon hyvää palautetta, sitä odotetaan kärsimättömästi ja luetaan suurella nautinnolla. Se on upea juttu! Olemme tosi iloisia, että lehti on lukijoidemme, eli teidän mielestänne tarpeellinen ja mielenkiintoinen. Juuri sen takiahan me sitä teemmekin ja siksi haluaisimme jatkaa työtämme, kaikista vaikeuksista huolimatta.

Ja voitte uskoa, että vaikeuksia meillä on riittänyt. Tällä hetkellä Vaasan kaupunki ei rahoita lehteämme, ei laisinkaan. Mosaiikki-Vaasaa julkaistaan puhtaasti pelkän innostuksen voimalla. Käytännössä tätä työtä tekee vain yksi ihminen, Nadezda Zhandr, jonka monet teistä tuntevat kulttuuriyhdistys Miran kautta. Minä, Svetlana Sivil autan vain pikkiriikkisen – puolitoistavuotiaan ”energiapaukkuni” kanssa lehtityölle ei jää kovinkaan paljon aikaa eikä voimia. Sillä vaikka tämä työ onkin mielenkiintoista, niin on se myös raskasta! Lukijoita kiinnostavan ja tarpeellisen tiedon kerääminen ja muokkaaminen ei ole ihan yksinkertaista. Entä sitten lehden levitys? Mosaiikki-Vaasaa levitetään näin: Nadezda nappaa lehtipaketin kainaloonsa ja lähtee yksin jakamaan sitä... Siksi monet kyselevätkin: ”Missä seuraava lehti on, miksei sitä ole näkynyt niin pitkään aikaan?”

Hyvä lukijat, tällä tavalla, ilman teidän apuanne emme mitenkään selviä tästä. Miten te sitten voitte auttaa meitä? Esimerkiksi tarjoamalla materiaalia. Meitä kiinnostaa ihan kaikki! Lempiruokasi resepti, tietoa tulevista tapahtumista, kokemuksesi työharjoittelusta... Ehkä kirjoitat runoja tai kertomuksia? Tai ehkä joku tuttavistasi on epätavallinen, mielenkiintoinen ihminen? Kirjoita meille, älä ujostele! Emme välitä niin paljon kirjoitelman taiteellisista arvoista: jos sisältö on mielenkiintoista, me voimme ”silotella ja paikkailla” tekstiä. Olisimme iloisia myös lähettämistänne valokuvista!

Eikä riitä, että keräämme materiaalia ja painatamme lehden, sitä täytyy vielä jakaa! Siinä te, rakkaat lukijamme, voisitte myös auttaa meitä. Mosaiikki-Vaasa toimitetaan Mirataloon (Kirkkopuistikko 34). Seuraava numero tulee painosta kesäkuun puolivälissä. Tarkemmasta aikataulusta ja jakelupisteistä voi kysyä lisätietoja Nadezda Zhandrilta. Jos joku teistä voisi osallistua lehden jakeluun, olisimme siitä erittäin kiitollisia.

Mutta tärkeintä – me tarvitsemme teiltä ideoita. Miten voimme tehdä Mosaiikki-Vaasasta teidän mielestänne kiinnostavamman ja hyödyllisemmän? Mistä te haluaisitte lukea lehden sivuilla? Kirjoittakaa, soittakaa, tulkaa käymään Miratalossa ja keskustellaan!

Svetlana Sivil
puh. 045 633 1903,
svsivil@suomi24.fi

Nadezda Zhandr
puh. 044 333 0039,
nadia.zhandr@gmail.com

Miratalo: Kirkkopuistikko 34
Suomennos: Päivi Nironen

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика