№ 1 ( 05 ) 2010

Tampere yhdessä -projekti tukee pieniä hankkeita

Tampere yhdessä -projekti edistää yhteisöllisyyttä lisäävää pienhanketoimintaa Tampereen kaupunginosissa. Projektiin voivat hakeutua mukaan vuonna 2010 Hervannan, Kaukajärven, Lentävänniemen, Lielahden, Multisillan, Nekalan, Peltolammin, Tesoman ja Viinikan yhdistykset ja yhteisöt.

Tampere yhdessä -projekti on välittäjäorganisaatio pienhanketoteuttajien ja rahoittajaviranomaisten välissä. Projektissa kootaan alueellisten toimijoiden erillisistä pienhankkeista suurempia hankekokonaisuuksia, joille haetaan kunta- ja EU-rahoitusta. Osa kustannuksista jää kuitenkin aina pienhankkeen toteuttajan itsensä maksettavaksi.

Tampere yhdessä -projekti auttaa alueellisia toimijoita pienhankkeen toteuttamisen kaikissa vaiheissa. Projekti huolehtii EU-rahoitukseen liittyvistä paperitöistä (rahoitushakemus, maksatushakemukset, seurantaraportit) ja vapauttaa näin pienhankkeen toteuttajan voimia hankkeen sisällön toteuttamiseen.

Paikallistoimijoiden itsensä ideoimat ja toteuttamat pienhankkeet voivat olla hyvin monenlaisia. Näytelmien ja konserttien valmistelu ja esittäminen, monenlaiset kurssit ja kerhot sekä alueesta kertovien julkaisujen ja tallenteiden valmistaminen ovat toimintaa, jota Tampere yhdessä -projektilla halutaan tukea. Myös ympäristöä parantavat ja kehittävät toimenpiteet sekä harrastustilojen kunnostaminen ja luominen kuuluvat projektin piiriin.

Tampere yhdessä -projektin rahoittajia ovat Euroopan aluekehitysrahasto, Pirkanmaan liitto ja Tampereen kaupunki.

Lähde: www.tampereyhdessa.net

 

Яндекс.Метрика