№ 2 ( 20 ) 2015

Mosaiikki-Savon toimitukselta

Aurinkoista alkukesää, lukijat!

Kesä ja lukuisat kesätapahtumat ovat taas pian ilonamme! Ympäri maakuntaa voi käydä musiikki- ja tanssifestivaaleilla, urheilutapahtumissa jne. Tai voi olla menemättä minnekään ja vaikka nauttia kiireettömät kahvit loma-aamuna torikahviossa!

Tässä numerossa esittelemme jälleen Pohjois-Savoon päätyneitä maahanmuuttajia ja pohdimme, miten maahanmuuttajista kirjoitetaan mediassa. Iisalmen ortodoksisen seurakunnan aktiivit järjestävät kuukausittain venäjänkielistä toimintaa, käväisemme siellä laskiaistapahtumassa. Monta muutakin mielenkiintoista juttua on tarjolla.

Tämän lehden ilmestyessä olen jo lopettanut työni Suomi-Venäjä-Seurassa ja Mosaiikki Savon toimituksessa. On ollut todella mielenkiintoista olla mukana tekemässä lehteä ja tutustua moniin pohjoissavolaisiin maahanmuuttajiin sekä maahanmuuttajatyötä tekeviin.

Suuret kiitokset minun puolestani kaikille lukijoille, kirjoittajille, kuvaajille ja muille, jotka ovat jollakin tapaa olleet mukana työssä. Lehden ilmestyminen jatkuu entiseen malliin, neljä kertaa vuodessa. Yhteyshenkilö vain vaihtuu. Kesäkuun alusta alkaen voitte antaa palautetta lehdestä ja tarjota juttuideoita tai valmiita tekstejä Tiina Ynnilälle.

Tiia Moilanen,
Mosaiikki-Savo-lehden toimittaja-koordinaattori 13.5. asti

Yhteyshenkilömme 1.6.2015 alkaen: 
Tiina Ynnilä Mosaiikki Savo -lehden toimittaja-koordinaattori

tiina.ynnila@venajaseura.com
puh. 040 064 0526
Venäjännös: Lidia Popova

 

Яндекс.Метрика