2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 |  2010


№ 4 (18)


№ 3 (17)


№ 2 (16)


№ 1 (15)

№ 3 ( 17 ) 2014

Mosaiikki-Savon toimitukselta

Hei lukijat!

Lehtemme tässä numerossa on paljon asiaa Suomi-Venäjä-Seuran toiminnasta. Kuten jo aiemmissa lehdissä on mainittu, on meillä meneillään juhlavuosi ja siksi tavallista enemmän mielenkiintoista ohjelmaa, kuten kulttuuriryhmien kiertueita. Mukaan voi tulla kuka vain, tervetuloa!

Tämän vuoden lokakuun 15. päivä tulee kuluneeksi 70 vuotta siitä, kun seuramme edeltäjä Suomi-Neuvostoliitto-Seura perustettiin. Nykyinen Suomi-Venäjä-Seura on poliittisesti sitoutumaton järjestö. Se on maidemme välillä kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen yhteistyötä sekä kulttuuri-, ympäristö- ja taloudellisia suhteita rakentava järjestö. Seura tarjoaa monipuolisen toimintakanavan Venäjästä kiinnostuneille kansalaisille. Me, seuran Itä-Suomen piirijärjestö, teemme myös maahanmuuttajatyötä mm. tämän lehden kautta.

Yksi edellä mainituista juhlatapahtumista on tunnetun pietarilaisen Terem Quartetin vierailu Kuopion Musiikkikeskuksella 1.10. Lippuja konserttiin voi ostaa Musiikkikeskukselta tai Lippu.fi-verkkokaupasta.

Lehdessämme Aleko ja Nadezhda kertovat kokemuksistaan yrittäjyydestä ja opiskelusta. Artikkeleista käy hyvin ilmi se, kuinka suuria eroavaisuuksia käytännön toimintatavoissa voi olla Venäjän ja Suomen välillä, vaikka maamme sijaitsevatkin vierivieressä. Minusta nämä tekstit olivat erityisen mielenkiintoisia ja opettavaisia, toivottavasti niistä on iloa ja hyötyä teillekin!

Hyvää alkanutta syksyä toivottaen,

Tiia Moilanen

Mosaiikki-Savo -lehden toimittaja-koordinaattori
tiia.moilanen@venajaseura.com
puh. 0400 640 526

Venäjännös: Lidia Popova

 

Яндекс.Метрика