№ 3 ( 65 ) 2011

Tervehdys, rakkaat lukijat!

Mosaiikki-lehden sähköpostiosoitteeseen tulee yhä useammin monenlaista informaatiota eri puolelta Suomea ja myös ulkomailta. Kirjoittajat ovat etupäässä kiinnostuneita maahanmuuttajien elämästä Suomessa, suomen ja venäjän kielen opiskelusta ja työ- ja opiskelupaikan etsimisestä Suomessa. Saamme myös yhteistyöehdotuksia: kirjoittajat tarjoavat omia artikkeleitaan, kertomuksiaan ja runojaan julkaistavaksi lehdessä.

Tuonkaltainen Mosaiikki-lehden saama palaute ilahduttaa! Se tarkoittaa, että julkaisumme kiinnostaa ja siitä on hyötyä monille, kun se ei kerran jätä ihmisiä välinpitämättömiksi ja saa heidät lähettämään viestejä toimitukseen. Tuollainen yhteydenpito lukijoiden kanssa ei pelkästään ilahduta. Se auttaa myös ymmärtämään, olemmeko menossa oikeaan suuntaan. Mosaiikki-lehden tärkeainain tehtävähän on tarjota ihmisille mahdollisimman paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa, joka auttaa rakentamaan elämää uudessa kotimaassa. Monilla tämä rakennustyö alkaa yleensä aivan alusta. Tuolloin on hyvin tärkeää saada asiantuntevia neuvoja ja tietoja niiltä, jotka ovat jo läpikäyneet oman rakennustyönsä vaiheet ja voivat nyt jakaa kokemuksiaan Suomeen kotoutumisesta uusille tulijoille.

Eräs naispuolinen lukija sanoi puhelimessa: ”Teidän lehtenne on minulle tärkeä löytö. Siitä on tullut ikään kuin silta minun menneisyyteni ja tämän päivän välille. Minulla on tunne, että pääsen rauhallisesti määränpäähäni.”

Rakkaat lukijat, toivon, että jokainen teistä pääsee ehdottomasti omaan päämääräänsä, vaikka tie sinne voi olla vaikea ja mutkainen. ”Vain se on ansainnut elämän ja vapauden, joka taistelee niiden vuoksi joka päivä.” (J. W. Goethe)

Kunnioittavasti, Mosaiikki-lehden

päätoimittaja Tatjana Doultseva

 

Яндекс.Метрика