2017 |  2016 |  2015 |  2014
2013 |  2012 |  2011 | 


№ 4 (13)


№ 3 (12)


№ 2 (11)


№ 1 (10)

№ 1 ( 10 ) 2014

Mosaiikki Etelä–Karjalan toimitukselta

Rakkaat lukijat!

Tämä numero on järjestyksessään kymmenes, joten sitä voidaan sanoa juhlanumeroksi! (Pyöreä luku) Näiden vajaan kolmen vuoden aikana, jolloin Imatralla on julkaistu Mosaiikki-Etelä-Karjala-lehteä, olemme saaneet suuren määrän hyödyllistä kokemusta. Olemme saaneet paljon ystäviä, jotka tukevat lehteämme, ja tämä on varmasti suurin saavutuksemme. Kiitos heille luottamuksesta! Haluaisin kiittää myös kaupungin päättäjiä yhteistyöstä sekä taloudellisesta tuesta, jotka todistavat Imatran kaupungin hyvästä suhtautumisesta maahanmuuttajiin.

Lehtemme pääkonsepti on tuoda esille kahdella kielellä viranomaislähteistä saatua tärkeää ja hyödyllistä tietoa sekä tiedottaa kaupungissa ja sen alueella järjestettävistä tapahtumista. Pyrimme myös tutustuttamaan lukijoitamme mielenkiintoisiin henkilöihin, niin maahanmuuttajiin kuin myös paikallisiin asukkaisiin, jotka toimivat kulttuurin, järjestötoiminnan ja hyväntekeväisyystyön saralla. Lehtemme on suosittu myös muissa kaupungeissa. Venäläiset vieraat ovat aidosti siitä kiinnostuneita. Tänä vuonna muutama henkilö Lappeenrannasta alkoi tilata Mosaiikki-Etelä-Karjala-lehteä. Tämä ilahduttaa toimitustamme ja antaa meille voimia tulevissa töissä!

Olemme avoimia tekemään yhteistyötä kaikkien kanssa. Olkaa ystävällisiä ja lähettäkää mielipiteenne ja toiveenne sekä mahdolliset artikkelit osoitteeseen svetlana.mosiikki@gmail.com . Kuuntelemme mielellämme toiveitanne.

Minulta kysytään usein, että mistä lehteä voi saada. Jaamme yleensä oman Mosaiikkimme järjestöille, ortodoksiselle kirkolle, kouluille jne. Juttujen sankarit saavat tietenkin meiltä lehden. Lehden päälevityspaikka on Imatralla pääkirjasto. Ensimmäisessä kerroksessa telineessä muiden lehtien vieressä on aina myös meidän Mosaiikki-Etelä-Karjala-lehteä, jota jokainen halukas voi ottaa itselleen mukaansa.

Toivotamme lukijoillemme aktiivista ja mielenkiintoista jatkoa sekä kutsumme kaikki ottamaan osaa lehtemme tekoon!

Svetlana Ranta,
Mosaiikki–Etelä-Karjala -lehden
toimittaja-koordinaattori

Suomennos: Maria Lepistö

Siirry ylös


 

Яндекс.Метрика